2777
2789

میشه دقیق بگین؟همه ی تجربیاتتون و خواهرانه دراختیارم بذارین🙏

کجابرم؟

هزینش چقدره؟

سایت وزیر رو کردم هرکس یه چیزی گفته

اینم بگم من مهریم ۱۴تاهست وهمسرم فقط یه پرایدداره

نوشته بودن دولت بایه خونه وماشین کارنداره !😐

من دگر سوی چمن هم سرِ پروازم نیست،که پرِ بازم اگرهست دلِ بازم نیست💔ویران شده راه منت معمارنباشد،ویرانه ی مارابگذارید که ویران بماند...

باید بری محضری که عقدکردی،بگی میخوام مهریه ام رو اجرا بزارم..اوناکاراشو انجام میدن ونامه میدم که بری اجرای ثبت..اونجا دو سه روزی دوندگی داره..که اگه شوهرت اموالی داره توقیف کنی،ممنون الخروجش کنی،حساباشو ببندی..و یه نامه میزنن محل کارش که یک سوم یا یک چهارم حقوقش هرماه بیاد به حسابت،بابت طلب مهریه...البته اگه باتوقیف ماشینش مهریه ات وصول بشه که دیگه حقوقشو برای شما انتقال نمیدن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برای ماشین،اگه وسیله امرار معاش نباشه میدن به خانم..اگه نه که میمونه برای آقا..برای خونه هم تاجایی که من متوجه شدم بستگی به نظر قاضی داره که آیا درشان آقاهست خونه داشته باشه یانه...ولی کلا چیزی که توی قانون میگن اینه که خونه جز مستثنیات دین هست که نمیشه از آقاگرفت...ولی بازم به نظر قاضی بستگی داره

نفقه رو هم تا زمانی که طلاق نگرفتین برعهده مرده و باید پرداخت کنه..از نوع شکایتهاش اطلاعی ندارم..چون هم میشه حقوقی شکایت کرد هم کیفری..اما روالشو خیلی بلد نیستم..اماکلا برای نفقه،بعد از شکایتی که می کنید کارشناس تعیین میکنه که همسرشما ماهی چقدرباید نفقه پرداخت کنه..

ممنوع الخروج..اشتباهی نوشتم ممنون الخروج😁

ممنون عزیزم محبت کردی❤🙏

من دگر سوی چمن هم سرِ پروازم نیست،که پرِ بازم اگرهست دلِ بازم نیست💔ویران شده راه منت معمارنباشد،ویرانه ی مارابگذارید که ویران بماند...