2777
2789
عنوان

مامانا لطفا کمکم کنیدددد

232 بازدید | 14 پست

دخترم دقیقا ۴۰ روزش میشه فردا

تا ۱۵ روزگیش اصلا وزن اضافه نکرده بود و زردی زیادی داشت

سینه ام رو می‌گرفت ولی اصلا خوب مک نمیزد از اولش

مجبور شدم هم برا رفتن زردی و هم اضافه کردن وزن بهش با شیشه شیر دوشیده دادم(شیر خودم)

حالا مشکلم اینکه همه میگن دیگه سینه ات رو نمیگیره و کم کم شیرت خشک میشه

منو راهنمایی کنید چطوری از شیشه بگیرمش

دو روز ندادم بی قراری کرد وسینه ام رو کم و بیش می‌گرفت

اما مشکل اینجاس که این دو روز بیرون روی نداشت و ادرارش هم کمتر بود ترسیدم دوباره وزن نگیره شیشه رو دادم خورد

بگین من چیکار کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم شیر خوردن از سینه برا بچه سخت تره اونا شیشه رو ترجیح میدن. سعی کن کم کم تعداد دفعات شیشه رو کم ...

اخه وقتی فقط سینه ام رو میدم کم میخوره میترسم وزن نگیره

چون موقع تولدم ۲۸۰۰ بوده تا ۱۵ روز هییچی اضافه نکرده بود دکتر میگفت لااقل باید کم شدن هفته اول رو جبران میکرد ولی وقتی دوشیده دادم سر یک ماهگیش تونست ۳۵۰۰ بشه 

ولی این همه شیر با سرنگ سخته اخه

اخه وقتی فقط سینه ام رو میدم کم میخوره میترسم وزن نگیره چون موقع تولدم ۲۸۰۰ بوده تا ۱۵ روز هییچی اض ...

نگران نباش. دختر منم 2800 بود. ولی شیر خودمو میدادم. تعداد دفعات شیر دادنو بیشتر کن. بچه گشنه باشه میخوره حتما. اونوقتایی که خیلی گشنه س بده از سینه بخوره. 

دختر منم ۲۸۰۰ بود  شیر ببلاک یا اپتامیل پی دی اف روزی یه بار یا ۲بار بده هر بار ۶۰ سی سی تو خواب هم وزن خوب میده هم سینه رو ول نمی کنه لازم نیست زیاد بهش بدی  کوتاه نیا اصلا سینه رو می گیره  مطمئن باش  

دختر منم ۲۸۰۰ بود  شیر ببلاک یا اپتامیل پی دی اف روزی یه بار یا ۲بار بده هر بار ۶۰ سی سی تو خوا ...

من چی که دخترم ۳ ماهشه و دیگه سینه نمیگیره فقط شیر خشک.امیدی هست؟

خورشیدی در جان تو پنهان است،دریا از یاد تو پریشان است،عاشق شو زیرا عاشق انسان است