2777
2789
عنوان

خانوما میشه بیایید😭

122 بازدید | 4 پست

اول ازهمه بگم من خیلی آدم حساسی هستم وکلٲ خیلی همه چیو ودرکل زندگیو سخت میگیرم میدونم کاردرستی نیست ولی چه کنم انگار هیچ جوره نمیتونم عوض شم خیلی دوس دارم بچه دارشم شش ساله ازدواج کردم البته به خواست خودمون تاحالا نزاشتیم الان دوماهه تازه تواقدامم خودم سابقه پلی کیستیکم ماه قبل سنو دادم فولیکولام خوب بود ولی نگرفت این ماه هم قرص کلومید مصرف کردم هنوز نرفتم واسه سنو اندازه فولیکول حالا هرشب کابوس میبینم واینم بگم خوابام دقیق هرچی میبینم توآینده واسم پیش میاد نمونه ش امشب خواب دیدم گفتن شوهرت واریکوسل داره باید عمل بشه تاباردار بشی توروخدا مسخره نکنین خیلی حالم بده بگید چیکار کنم 

لایک نکن عشقم آفرین 😊😊😊
من خواهرم شوهرش واریکوسل گرید ۳ داره از زندگی جنسیش راضی نیس ولی ۳ تا بچه داره از شوهرش

جدی ؟ خدا حفظشون کنه یعنی ازلحاظ جنسی ناتوانه شوهرشون؟

لایک نکن عشقم آفرین 😊😊😊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.