2777
2789
عنوان

یه اخلاقی دارم که ...

662 بازدید | 48 پست

من اهل فیلم و عکس گرفتن از مراسم هامون نیستم 

اهل یادگاری نگه داشتن هم نیستم 

مثلا از نوزادی و کوچولویی بچه هام هیچی نگه نداشتم 

همین دیشب هم تولد پسرم بود البته یه تولد خودمونی،،ولی اصلا حواسم نشد عکس بگیرم 

به نظرتون این خوبه یا بد؟

البته اینم بگما تا الان که بچه هام ۹ و ۱۴ ساله هستن چندباری عکس گرفتم و چاپ کردم ولی زیاد اهل با گوشی عکس انداختن نیستم 

کاربر قدیمی هستم،،،رمز عبورمو فراموش کردم😅

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم دوس ندارم همیشه دوس دارم اون لحظه لذته رو ببرم مهم نیس جایی ثبت بشه یا نه 

بیخیال لذت ببر هر جور دوس  داری

بی دین بی دینم اگر ایمان شما هستید... نامرد نامردم اگر مردان شما هستید...ترجیح میبخشم از این پس بی کتابی را.... وقتی که انسان های با قران شما هستید...بوسید باید خاک پاهای شغادان را...امروز وقتی رستم دستان شما هستید...بر زخم های پیکر فرخندگان سوگند...بادرد میمیرم اگر درمان شما هستید...از رهروان حضرت ابلیس خواهم بود...تا بندگان برحق یزدان شما هستید...از خوک ها هم بعد از این حیرت نباید کرد....دیدم که بی غیرت ترین حیوان شما هستید...بچه خودتم بود اعدام میکردی؟

عکس که بگیری خاطره میشه بعد چندوقت که نگاه میکنی یاد اون خاطره ها میفتی خوشحال میشی..

نه آنقدر پرشور، که پرواز یاد بگیرد و نه آنقدر بریده،که بپرد...                                                                       درخواست دوستی نمیپذیرم👀🤗💚

مثلا مثل خیلی ها که حتی از بارداریهاشون یا سونوگرافی هاشون و لحظه خروج از بیمارستان و ....اینا عکس و فیلم میگیرن من نداشتم از این موارد 

به نظرتون بچه هام بعدا شاکی نمیشن؟؟

خوب نیس  من خودم خیلی کم اھل گوشی دست گرفتنو عکس بازی ھستم ۔ ولی سعی میکنم حداقل ھمہ مناسبتھا ...

احساس میکنم بعدا ببینم غصه ام بگیره 

مثلا مثل خیلی ها که حتی از بارداریهاشون یا سونوگرافی هاشون و لحظه خروج از بیمارستان و ....اینا عکس و ...

تولداشون مھمہ باید بگیری۔ یا عیدنوروز ۔۔

دنیا اگه عدالت داشت ... مرد هم بکارت داشت ...       
عکس که بگیری خاطره میشه بعد چندوقت که نگاه میکنی یاد اون خاطره ها میفتی خوشحال میشی..

من فکر میکنم نگاهشون کنم و گذر عمر رو ببینم غصه م بگیره مثل الان که عکس های قبل های خودمو میبینم .....