2777
2789
عنوان

ی سوال دارم ی جواب قانع کننده میخام

348 بازدید | 19 پست

دوستان یکی بمن بگه چرا.چرا

وقتی بایکی کات میکنی یا زندگی مشترکتو تموم میکنی وتوی اون زندگی و رابطه کلی بدبختی کشیدی کلی روزهای خوبت خراب شد.اشک میریختی خدایا این رابطه یازندگی رو تمومش کن.طرفت کاری باهات کرده بودکه مردهات جلوت رژه میرفتن بعد زانومیزدی که رها بشی باهمه این مکافاتی که کشیدی چرا بعدازگذشت مدتی یاداون رابطه یازندگی میفتی وچرا اون همه مکافات وبدبختی کشیدی یادت میره وفقط لذتهاش میادتوذهنت چرا واقعا چرا؟؟

اینارو ولکن چرا از هرکی جدا میشی فرداش خوشتیپ ترین پولدار ترین وموفق ترین وخوشگلترین ادم دنیا میشه چراا چرااااا چرااااااا نه واقعااا میخوام بدونم چراااااا🤦🏻‍♀️🥴

متعهد...میشه واسه حاجت دلم یه صلوات بفرستین ،،،مرسی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این ویژگی همه افراد ندارن   خیلیا اتفاقاتی که براشون افتاد رو اتفاقا چیزای بدشو ثبت کردن تو ذهن   خیلیا نه  چیزای مثبت اشو ثبت کردن  در همه افراد یکی نیست

یاد نره زندگی واقعا پستی بلندی زیادی داره هروز اتفاقا هایی میوفته یروز کلا میخندی فرداش گریه میکنی و ناراحت و ثابت نیست احساسات   پس هیچوقت خودتو بخاطر احساسات سرزنش نکن    سعی کن تمام اتفاقا تلخ فراموش کنی  هرچند سخت واقعا  و توکل کن بخدا ازش بخواه که اتفاقای خوب برات رقم بخوره  و راه های بهتر  که باعث خوشحالی بشه رو جلو پات بازه🥰❤

این ویژگی همه افراد ندارن   خیلیا اتفاقاتی که براشون افتاد رو اتفاقا چیزای بدشو ثبت کردن تو ذهن ...

نه فک کنم من منظورمو خوب نرسوندم کاری به خودازاری واین حرفا نداریم منظورم اینه که ما همیشه ذهنمون گرایش داره به لذتها وفراموش میکنیم مکافاتی که بابتش کشیدیم

طبیعت روان ما همینه

وقتی چیزیو از دست میده یا دور میشه ازش، تقریبا بدی هاشو ندید می‌گیره و منصفانه قضاوت نمی‌کنه! همینه که میگن بعد از تموم کردن رابطه هی بدیاشو با خودتون مرور کنید که دلتنگی رو بشوره ببره و یوقت باز برنگردین بهش. خوبیا رو ذهن ناخودآگاه خودش یادتون میاره وقتی بهش فکر می‌کنین ولی بدیارو شما هی باید یادش بیارین

البته شدت این ویژگی به شخصیت فرد هم بستگی داره. مثلا فکر میکنم شخصیت وابسته و مهرطلب بیشتر

اینارو ولکن چرا از هرکی جدا میشی فرداش خوشتیپ ترین پولدار ترین وموفق ترین وخوشگلترین ادم دنیا میشه چ ...

میدونی چون ماخیلی همه چیزو واسشون عادی میگرفتیم و خودمون باعث شده بودیم حائل بعضی کارها بینمون پاره بشه واینم بگم طبیعیه که وقتی ازماجدامیشن بخاطر مثلا حرص دادن ما تیپ میزنن و یکمم خرج میکنن اما ببین اون لباسهارو از اتوشویی سرکوچشون اجاره میکنه واون پولاهم وامی بوده که گرفته باید میزده به زخماش حالا باهاش پوزمیده تا قسطش برسه و مادرش..

اینارو ولکن چرا از هرکی جدا میشی فرداش خوشتیپ ترین پولدار ترین وموفق ترین وخوشگلترین ادم دنیا میشه چ ...

اینم بگم بخدا از من که جداشد به روح پدرم راس میگم ازمن که جداشد وقتی دوباره دیدمش اونم کناردوس پسرش رفتم جلو وجلوی همون پسره بهش گفتم اوضاع الانتو میبینم مطمئن میشم وقتی بامن بودی تو اوج بودی 

طبیعت روان ما همینه وقتی چیزیو از دست میده یا دور میشه ازش، تقریبا بدی هاشو ندید می‌گیره و منصفانه ...

افرین.مرسی

اما من هرچی تلاش کردم بدیهای که درحقم کرد و بیادبیارم وقتی افکارم بسمتش میره نتونستم میدونی این افکار باعث هم نمیشه بخام دوباره بهش برگردم نه اتفاقا ی حالتی تووجودم شکل میده که هرمروری توذهنم بیاد ی فوحش زنده مرده هم بهش میدم

اینم بگم بخدا از من که جداشد به روح پدرم راس میگم ازمن که جداشد وقتی دوباره دیدمش اونم کناردوس پسرش ...

درک میکنم ادما همیشه میرن دنبال لیاقتتشون شاعر میگه قورباغه رو تو تشت طلا هم که بندازی باز میپره تو مرداب😊

متعهد...میشه واسه حاجت دلم یه صلوات بفرستین ،،،مرسی
درک میکنم ادما همیشه میرن دنبال لیاقتتشون شاعر میگه قورباغه رو تو تشت طلا هم که بندازی باز میپره تو ...

حلالت دسخوش

ی روز من بخاطر کارم بایدمیرفتم گناوه واونم همراه من اومدشب رفتیم کنارساحل قدم زدنو حرف زدن.بعددیدم نشست روی ماسها روبه دریا گفت.ی تارموتو با دنیا عوض نمیکنم واله همونجا بهش گفتم گاهی حرفهایی از دهن مابیرون میادکه ازعهده ماخارجه پاش بمونیم تاوان داره

گفت من قلبم فدای تومیشه.گذشت تا اینکه ی روز بادوس پسرش دیدم گفتم تار موی متو باهمین عوض کردی.قلبت هم که ماشالا اقیانوسه خیلی جاداروبزرگه.

نه اینجوری نیس نه واسه من واسه هیچکسی نیست درصورتیکه تنهابودن شرف داره به باهرلاشی بودنه

درسته تنها بودن از رابطه ی بد خیلی بهتره

ولی اینکه میگم بخاطر احساس تنهایی و عزت نفس هست که ادم بعد از تموم شدن رابطه فقط خوبیا یادش میاد حرف تراپیستمه

و بنظرم هم درسته

انساس ذاتا نیاز به همدم داره وقتی تنهاست از درون احساس تنهایی میکنه و گاهی چون به اون رابطه ی سمی عادت کرده ذهنش نمیتونه خودشو تو رابطه سالمی تصور کنه واسه همین دلش واسه قبلی تنگ میشه