2777
2789
عنوان

بچه ها بی بی چکم مثبته به نظرتون ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 479 بازدید | 42 پست
برای من یکساعت بعد انداخت اونم خط سفید نه صورتی الان دخترم ۷ماهشه    

عه ممکنه پس باردار باشم

قبل موعدتتون بی بی چک زدین ؟

از وقتی که مادر شدم، فهمیدم چقدر میتونم قوی باشم ؛ جایی برای تسلیم شدن یا استراحت کردن وجود نداره ؛ هر احساسی هم که داشته باشی باید عاشقانه پیش بچه ات بمونی و ازش مراقبت کنی ... چون یکی هست که تکیه گاهش تویی ؛وقتی بغض میکنه، بوی تنت ، صدات، لمس کردنت،دلشو آروم میکنه ... یعنی یکی هست که  تمام دنیاش تویی🩷 

برای من یکساعت بعد انداخت اونم خط سفید نه صورتی الان دخترم ۷ماهشه    

الان رفتم بیبیمو که منفی بود از سطل اشغال برداشتم دیدم خط انداخته یعنی مثبت بوده

نمیدونم وجود داری یا دارم توهم بارداری میزنم امیدوارم باشی منو از تنهایی در بیار من از ته دلم دوس دارم تو وجودم باشی قول میدم تا اخر عمر از مراقبت کنم دوست دارم از طرف مامانی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم دوتا پسر داری میخوای دوباره باردار شی؟ انشالله هرچی خیره همون باشه😘

۳ تا پسر دارم 

یه دختر

آره یه دختر دیگم میخوام که دخترم تنها نباشه 

از وقتی که مادر شدم، فهمیدم چقدر میتونم قوی باشم ؛ جایی برای تسلیم شدن یا استراحت کردن وجود نداره ؛ هر احساسی هم که داشته باشی باید عاشقانه پیش بچه ات بمونی و ازش مراقبت کنی ... چون یکی هست که تکیه گاهش تویی ؛وقتی بغض میکنه، بوی تنت ، صدات، لمس کردنت،دلشو آروم میکنه ... یعنی یکی هست که  تمام دنیاش تویی🩷 

ان‌شاءالله که مال شما مثبته علائمم داری ؟ تاخیر چی ؟ چند وقته اقدامی؟

علائم زیاد ندارم فقط کمر درد و خستگی ۴روز تاخیر و یک ماه اقدامم

نمیدونم وجود داری یا دارم توهم بارداری میزنم امیدوارم باشی منو از تنهایی در بیار من از ته دلم دوس دارم تو وجودم باشی قول میدم تا اخر عمر از مراقبت کنم دوست دارم از طرف مامانی
عه ممکنه پس باردار باشم قبل موعدتتون بی بی چک زدین ؟

اره یک هفته قبل زدم.یکساعت بعد انداخت رفته رفته هر روز زدم تا روز موعودم صورتی کم رنگ افتاد بعد بتا دادم.اره عزیزم امشالله باردار باشی.منم سومین بچم بود

هر چیزی امکانش هست

خدا کنه 

بزار عکسشو

الان

۳ تا پسر دارم  یه دختر آره یه دختر دیگم میخوام که دخترم تنها نباشه

ماشالله عزیزم خدا بهت قوت بده. تو این دوره و زمونه کم پیش میاد کسی بچه دومی رو بیاره چه برسه به ۳ و ۴ و بچه پنجمی. واسم جالبه که چطور سختیاشو به جون میخرین. انشالله خدا براتون حفظشون کنه معلومه عاشق خانواده هستین😍

آره واقعا دوتا خواهر همیشه هوای همو دارن😍

ای جان😍 تو فقطططط چرخ بزن در من و دل را بتکان😍😍
اره یک هفته قبل زدم.یکساعت بعد انداخت رفته رفته هر روز زدم تا روز موعودم صورتی کم رنگ افتاد بعد بتا ...

عالی عزیزم خدا حفظشون کنه

من دو و نیم هفتس اقدامم ولی علائم زیاد دارم مخصوصا از دیروز شدیدتر شده

من میخوام ۶ روز دیگه برم بتا بدم ان شاءالله