یه وسیله از یه زن تو خونش بوده خانمش دیده حالا به من میگه تو گردن بگیر بگو از من بوده زنم نفهمه. مطمئنم خیانت کرده چون گفت به مامان بابا نگو، منم نمیدونم چه کنم اگه بعد ها زنش فهمید درباره من چه فکری میکنه؟ آخه بار اولشم نیست
زنش تازه زایمان کرده انگار تو بیمارستان بوده این یکی و آورده من خیلی دلم سوخت واسش من جای زنش بودم ط ...
وای یا خدا... بدنم یخ کرد. پشت همجنست باش.. مردا همشون همینن.. تو هم زنی اونم زنه، یواشکی به زنذاذاشت بگو و بهش بگو که پیش داداشم لو نده و زیرنظر بگیرش ببین قضیه چیه،، مثلا گوشیشو چک کنه و اینا.. بعدا مدرک دستش بیاد بگه خودش فهمیده
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دوراهی سختیه عزیزم حالم بهم خورد از داداشت امیدوارم به شدت تقاص پس بده ولی بنظرم چیزی نگو اون دختر تازه زایمان کرده اگه چیزی بفهمه براش بد میشه از افسردگی بگیر تا بخیه هاش که اگه حرص بخوره جوش نمیخوره شیرشم خشک. میشه ان شاء الله خدا بزنه به کمر مردای خیانتکار
دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعهای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس میکنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت میکنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه میخواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ
همه انسان ها خطا کارن همه گناه میکنن یکبار خواهرش ببخشه مطمین باش کسی ک مدام خیانت میکنه زنش ...
همه خطا میکنن ولی خطایی که یک بار انجام بشه جا بخشش داره و اگه دوباره تکرار شد میشه عادت و دیگه بخشیدنی نیست ،الانم زنش تیز فهمیده اگه کسی کمک شوهره نکنه که پنهان بشه خطاش