2777
2789

سلام پسرم ۳ سالش هست و متوجه شدم بیضه راستش پایین نیومده و در کشاله ران هست.

الان برای عمل بیضه باید به فوق تخصص جراحی اطفال مراجعه کنم

یا متخصص اورولوژی جراحی مجاری و ادراری تناسلی؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فوق تخصص جراحى كودك

راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به...  ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ.  به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel 

پسر دوستم پیش جراح اطفال رفته بود

بازم تحقیق کن ببین کار کدوم بهتره 

من روزهای سختی رو گذروندم تا پای مرگ رفتم و برگشتم،هنوزم روزهای سختم تموم نشدن،برام دعا کنید،سلامتی میتونه معجزه زندگیم باشه

اورولوژی داداشم یکی از بیضه هاش داخل بود مام نفهمیده بودیم متخصص اطفالم برده بودیم برای معاینه چیزی نگفته بود من ی جا شنیده بودم بیضه بچه رو باید دکتر معاینه کنه ب مامانم گفتم مامانم ب بابا گفته بود ب دکتر بگه معاینه کنه اونم گفته بود باید عمل شه قبل اینکه ۱ سالش بشه ۱۱ ماهگی بردن عمل خدا رو شکر همه چی اوکی شد

خدا با من است 🙌🌹

گوگل كن دكتر عاملى فوق تخصص جراح نوزاد و كودكه، كرجه كارش حرف نداره

راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به...  ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ.  به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel