بچه ها ما یه شهر دیگه زندگی میکنیم امروز مادرم گفت عید داداشت گفته میخواد بیاد ی سر خونه ما من به شوهرم گفتم گفت بیخود مگه من میرم خونه اونا که اون بیاد منم گفتم ازاین حرکتت خیلی بدم اومد چطور خانواده خودت هرکدوم که بگن میان من استقبال میکنم بعدم گفت من عید میرم شهر خودمون تو بمون.شما جای من باشی چکار میکنید
چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
یهو مردا ..... میشن، منم ازین گفتارا با شوهرم دارم،حالا وقتی هم میان سنگ تموم میذاره ولی اونجوری هم میگه، بعد میگم ناراحت شدم میگه سربه سرت میذازم😏😏😏😏😏😏
نه ولی چون اون زمان که ما ازدواج کردیم داداشم کادو تولد نداد بهمون ورشکست شده بود بعد چندبارم گفت برای کادو دیگه فراموش کرد منم به روش نیوردم حالا شوهرم کینه بدل گرفته
نه ولی چون اون زمان که ما ازدواج کردیم داداشم کادو تولد نداد بهمون ورشکست شده بود بعد چندبارم گفت بر ...
بیخیالش مردا همظون همینن
خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال داشت درخدمتم.
یهو مردا ..... میشن، منم ازین گفتارا با شوهرم دارم،حالا وقتی هم میان سنگ تموم میذاره ولی اونجوری هم ...
قبلا هم یه بار ابرو پیش خانوادم برد با کج خلقیاش چند سال پیش که کلی مشکلات دیگه ام داشتم برای جدایی اقدام کردم این رفتاراشم واسه مشاور توضیح دادم یه مدت خوبه دوباره بهم میریزتم