2777
2789
عنوان

تلفن خانواده شوهر سر هر مهمونی

264 بازدید | 14 پست

خانوما من و همسرم هر وقت خونه اقوامش دعوت میشیم همیشه خانوادش زنگ میزنن میگن کجایید اکثرا هم پدرشوهرم زنگ میزنن منم خسته شدم هر بار اینا زنگ میزنن که کجایید امروز مثلا شام دعوت بودیم ساعت ۷:۱۵ شب ما خونه اقوامشون بودیم بعد میگفتن دیگه سحری می اومدید ما خانواده خودمون همیشه واسه شام ساعت ۸ میرفتیم ناهارم ۱ تا ۲ 

بنظر شما اصلا اونا حق دارن هر دفعه زنگ بزنن که کجایید من واقعا عصبی میشم از این رفتار هر مهمونی رو برام زهر کردن

مهمونی که دعوتتون میکنن   خانواده شوهرتم هم دعوت میکنن ؟ 

بعد تو ساعت چند میرسی  مهمونی ؟ 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سوال اولو نفهمیدم  ساعت ۷ تا ۷ و خورده ای واسه ناهرم ۱ تا ۲

سوالم اینه با هم دعوتتون میکنن ؟ یا تنها تو وشوهرت رو ؟ 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

ماخونه ی مامانم 2 به بعد ماهر میخوریم، خونه مادرشوهر 1 میخوریم چون اونا سحر خیزن، شما باید هر جا بر ...

نه اونا زود نمیخورن ما اونقدرا هم دیر نمیریم فقط از اینکه هر دفعه میزنگن اعصابم خورد شده آدم حس میکنه استقلال نداره مگه بچه کوچولو هستیم

میدونم منم نمیخوام سخت بگیرم ولی اینا هر دفعه زنگ میزنن انگار آدم بچس بابا بچتون ازدواج کرده ول کنید ...

شاید نمیخوان شما زودتر برید مهمونی ؟ و اونا بزگترن از شما زودتر وارد اون خونه میزبان بشن 

یا میخوان باهم وارد اون خونه  بشید ؟ 

شاید نمیخوان شما زودتر برید مهمونی ؟ و اونا بزگترن از شما زودتر وارد اون خونه میزبان بشن  یا م ...

نه بابا عزیزم اونا کلا عادت دارن همه جا زود میرن بعد به ما میزنگن کجایید حالا ما دیرم نکردیما اصلا درست نیست ما خب دیگه جدا از اونا هستیم هر بار زنگ اقوامشونم که غریبه نیستن که حتما بخوایم با هم وارد شیم یا عمو هست یا خاله یا مادربزرگ

نه بابا عزیزم اونا کلا عادت دارن همه جا زود میرن بعد به ما میزنگن کجایید حالا ما دیرم نکردیما اصلا د ...

این مورد که عادیه . کل طایفه منم همینطورین حتی طایفه شوهرم . همه :(