2777
2789

ی کاری و شروع کرده که تمام فکر و ذکرش شده این کار

میگه دوسال سخت کار میکنم یک عمر راحتیم

ولی من ک میدونم به همین دوسال نیس

حس میکنم ازش دور شدم 

هیچ حرف دیگه جزکار نداریم بزنیم

واقعا بریدم حس میکنم دیگه همو نمی‌فهمیم 

همش در حال گریه ام

ولی هر چی بهش میگم میگه درست میشه

بیاین به هیچکس نگیم خوشبحالت چون انرژی منفی داره🤗 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من شرایط مشابهشو داشتم 

بهش گفتم شاید روزی که پولدار شدی و همه چی وفق مرادت بود دیگه منو نداشته باشی دو سال مدت زمان کمی نیست من به سردی و دور شدن از تو عادت میکنم 

بگو من شرایطتو درک میکنم میدونم الان وضعیتت عادی نیس ولی انتظار دارم  برام تایم خالی کنی هرچقدر هم کم باشه 

من یک ولد از طایفه ای غرق کثافت!یا کل نژادم همگی اهل عبادت.من اهل جنون اهل نماز اهل نجابت.هر طور که باشم به کسی یا احدی چه؟

خب داره تلاش میکنه زندگی خوبی داشته باشین. همیشه از جنبه مثبت نگاه کن... انشااله دو سال دیگه کارش تموم میشه و یه عمر با همین

بالاخره بعد 3 سال خدا به منم نی نی داد، درست وقتی که تو اوج ناامیدی بودم... خدایا شکرت......... به امید بارداری همه منتظرا
درست نمیشه شوهر منم اینجوری شده نزدیک یکساله

میترسم یهو کلا از همه چی سرد بشم

الان هی سرد میشم هی خوب میشم

ولی میدونم احساس خطر بکنه به خودش میاد ولی انگار هنوز اون احساس خطر نکرده

شوهر من از اول همین بود. نمیتونی ازش انتظار داشته باشی کار نکنه و وقتی کار میکنه همش ذهنش درگیره. بهتره جزیی از جریان زندگیش بشی و سرش غر نزنی. دوستش باش

عضو گروه رز قرمز هستم. وزن شروع ۸۸.۴۰۰. تاریخ شروع، ۱۰/۸/۱۴۰۰. هدف اول.۸۰‌  هدف دوم. ۷۵. هدف سوم۷۰. هدف چهارم. ۶۵.  وزن فعلی. ۸۸.۴۰۰
من شرایط مشابهشو داشتم  بهش گفتم شاید روزی که پولدار شدی و همه چی وفق مرادت بود دیگه منو نداشت ...

گفتم بارها دقیقا همین حرفارو بهش زدم 

ولی کو گوش شنوا عجیب وابسته ی کارش شده

همش فکر میکنه من دوباره خوب میشم یا همه‌ی این حرفا زود گذره

خب داره تلاش میکنه زندگی خوبی داشته باشین. همیشه از جنبه مثبت نگاه کن... انشااله دو سال دیگه کارش تم ...

ببین من تازه زایمان کردم روحیم حساسه هر کار میکنم نمیتونم انقد مثبت ببینم اصلا شاید دوسال دیگه زنده نبودم 

ا

گفتم بارها دقیقا همین حرفارو بهش زدم  ولی کو گوش شنوا عجیب وابسته ی کارش شده همش فکر میکنه من ...

واقعا بعضیا مراقب رابطشون نیستن 

و فکر میکنن هروقت بخوان عین قبل میشه

من یک ولد از طایفه ای غرق کثافت!یا کل نژادم همگی اهل عبادت.من اهل جنون اهل نماز اهل نجابت.هر طور که باشم به کسی یا احدی چه؟
شوهر من از اول همین بود. نمیتونی ازش انتظار داشته باشی کار نکنه و وقتی کار میکنه همش ذهنش درگیره. به ...

شاید حق با تویه

ولی نمیتونم اینجوری دوسش داشته باشم:(

واقعا بعضیا مراقب رابطشون نیستن  و فکر میکنن هروقت بخوان عین قبل میشه

دقیقا دلم میخاد یه جوری پی به اشتباهش ببره

ولی متاسفانه هر دفه با دوتا جمله خام میشم