2777
2789
عنوان

نامزدم میخواد زن دوم بگیره

| مشاهده متن کامل بحث + 614 بازدید | 29 پست
بخدا همه رو می‌دونم منم دوست دارم برم بمونم  ولی وقتی هم میرم آنقدر زنگ میزنن و سوال میپرسن خس ...

با خانوادت حرف بزن تو الان یه خانوم متاهل هستی باید با دوران مجردیت یه فرقی کنی😑

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب حرفش که اشتباه بوده و توهین بوده 

اما خانواده ات هم خیلی سخت میگیرن وقتی شرایط عروسی ندارین برین ماه عسل 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
میگن می‌ترسیم تو نامزدی اتفاقی بیفته خدایی نکرده جدا بشید نمی‌خوایم حرف کسی پشت سرت باشه

پسره خوبه ؟ کار کنه ؟ میشه به عنوان مرد زندگی بهش تکیه کرد؟ امید داری باهاش که خوشبختت میکنه؟

میگن می‌ترسیم تو نامزدی اتفاقی بیفته خدایی نکرده جدا بشید نمی‌خوایم حرف کسی پشت سرت باشه

بگو وقتی اینقدر من وبچه وببخشید نادان فرض میکنید چرا شوهرم دادین بگو الان وظایفی دارم قبل از اینکه عقد کنید باید فکر این چیزا میکردن مگه میشه دو تامحرم و ازهم دور کرد 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
بگو وقتی اینقدر من وبچه وببخشید نادان فرض میکنید چرا شوهرم دادین بگو الان وظایفی دارم قبل از اینکه ع ...

میگن تا وقتی عروسی نکنید نباید بری 

بری هم باید زود برگردی

همه چی تمومه  فقط الان این یه مشکل و داریم

بنظر من با جدیت صحبت کن بگو تا عروسی بگیریم طول میکشه ما میخوایم بیرون بریم تفریح کنیم اینجوری سخته ،باید بیشتر وقت بگذرونیم راجب زندگی حرف بزنیم اخلاقای هم دستمون بیاد

بنظر من با جدیت صحبت کن بگو تا عروسی بگیریم طول میکشه ما میخوایم بیرون بریم تفریح کنیم اینجوری سخته ...

چشم دوست عزیز

ممنون از اینکه راهنمایی کردی 😍 انشالله قبول کنن