2777
2789
عنوان

واسه همه چیز باید حسرت به دل بمونیم

304 بازدید | 16 پست

چندوقته دلم میخواد برم ۴تا وسیله واسه آشپزخونه بخرم استند و ماگ و جاادویه و اینجور چیزا 

اما انقدر همه چیز گرونه که همه چی رو فقط با حسرت نگاه کردم 

همش آرزو دارم کلیییی پول داشته باشم برم مغازه هرچی که دوست داشتم بخرم نه اینکه مجبور باشم دست به عصا خرید کنم و قید خیلی چیزارو بزنم

لطفا فاز نصحیت برندارین حرفام صرفا درددل بود وگرنه در همه حال خدایا شکرت

اگه امضامو میخونی واسه سلامتی پسرم یه صلوات بفرست لطفا😊حاجتم رو از امام رضا گرفتم...خدایا شکرت که هستی و برامون خدایی میکنی💖دخترم و پسرم همه زندگی منن💝💞

میفهممت خودمم اینطورم😭

خدا مجدد منو لایق مادر شدن دونست میشه دعا کنید فسقلیم سالم باشه  مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی دو سال قبل توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود پسرکم بمونه برام دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم  ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میفهمم

زخمــی راکـه نچشیــده ای تمسخـرمــکن. ‏آیا امیدم را از تو بِبُرم ؟در حالی که از روی احسان آنچه که ازتو نخواستم به من عطا فرمودی ...#صحیفه_سجادیه🌱 خیلی ب صلواتاتون احتیاج دارم🍀🌼

والا کی دلش نمیخواد؟! الان همه دست به عصا شدن 

وقتی مایحتاج روزانه  گرونه خرید غیرضروری دست به عصا میشه 

من که مجردم رعایت میکنم امشب رفتم کتابفروشی با فقط یه کتاب اومدم بیرون ، قناعت کردم!

ای گفتی منم دوست دارن  یه بار بدون استرس تموم شدن پول خرید کنم

بخدا مغازهه کلیییی چیزای خوشگل و شیک داشت ولی دلم واسه شوهرم سوخت هی لرزون لرزون و باایترس دوتا دونه شیشه گرفتم فقط 😐

از طرفی شوهرمو درک میکنم دلم براش میسوزه خب کلی میدووعه با دوتا بچه خرجا واقعا زیاده

از طرفی خب منم دلم تنوع میخواد دوست دارم ۴تا وسیله دکوری واسه آشپزخونه بخرم😔تصمیم گرفتم دیگه بیرون نرم

اگه امضامو میخونی واسه سلامتی پسرم یه صلوات بفرست لطفا😊حاجتم رو از امام رضا گرفتم...خدایا شکرت که هستی و برامون خدایی میکنی💖دخترم و پسرم همه زندگی منن💝💞
والا کی دلش نمیخواد؟! الان همه دست به عصا شدن  وقتی مایحتاج روزانه  گرونه خرید غیرضروری د ...

کتاب که دیگه سربه فلکه 

والا فقط واسه دخترم‌میتونم بخرم

یه مجموعه کتاب داستان اونم قطع کوچیک ۱۵۰تومن😑

بدترش اینه که میبینم شوهرم چقدررررر داره کار میکنه ولی نتیجه نداره  ینی یه روز نمیاد ک دنیا ب ...

دقیقا منم همینطورم 

دلم براش میسوزه هی گفت هرچی میخوای بردار عیب ندار حالا یه بار بعد مدتها اومدی بیرون 

گفتم نه همین دوتا بسه

دقیقا منم همینطورم  دلم براش میسوزه هی گفت هرچی میخوای بردار عیب ندار حالا یه بار بعد مدتها او ...

هعی خدا...

شوهر منم یجوریه هرچی بگم میگیره ولی گاهی حتی لیست مایحتاج خونه رو هم میدم بخره باز یجوری دلم میسوزه ک واس یه لیست ساده چقدر باید هزینه کنه