الان بیبی زدم منفی بود یعنی ابروم رفت گفتم صبم میزنم ولی چه فایده مسخره شدم
نمیدونم وجود داری یا دارم توهم بارداری میزنم امیدوارم باشی منو از تنهایی در بیار من از ته دلم دوس دارم تو وجودم باشی قول میدم تا اخر عمر از مراقبت کنم دوست دارم از طرف مامانی
نمیدونم وجود داری یا دارم توهم بارداری میزنم امیدوارم باشی منو از تنهایی در بیار من از ته دلم دوس دارم تو وجودم باشی قول میدم تا اخر عمر از مراقبت کنم دوست دارم از طرف مامانی
چون ظهر باهاش دعوام شددد گفت دیگه خبری از بچه نیس و یک چند چیز دیگم گف
یا امام حسین باردار باشی دلت نشکنه... اما کلا آدم تا آزمایش خون نداده ب نظرم حتی به شوهر هم نباید بگ ...
چیکار کنم سریع گوشیو نشون داد چقد خجالت کشیدمممم فقط فرار کردم
چیکار کنم سریع گوشیو نشون داد چقد خجالت کشیدمممم فقط فرار کردم
میفهممت احساس بدیه کلا
عروس خواهر شوهرم هم چند وقت قبل گفت بی بی چک زدم مثبته و باردارم، اما گفت آزمایش ندادم خبرش همه جا پخش شد بعد یه روز خواهرشوهرش میره به داداشش تبریک میگه ک زنت حامله ن داری بابا میشی اونم میگه ن زنم حامله نیست