2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یا خداا میدونستی جنا از بوی غذا خودشونو سیر میکنن

ببین من یه کتاب داشتم , درمورد همین موجودات بود , مثلا احادیث و نقل قول های تمام پیامبرا و اماما و ایه های قرآنی درمورد این موجودات , بعد یه قسمتیش چند تا روش احضار رو گفته بود و یه سری ذکر بود , این کتابو از یکی از دوستام گرفته بودم وقتی که دبستان بودم!(من الان دانشجوام) بعد اصن یادم رفته بود بهش برگردونم و اونم اصلا سراغشو نگرفته بود , تا اینکه خیلی اتفاقی توی اثاث های داخل انبار پیداش کردم , یادم افتاد که عهههه اینو از فلانی گرفته بودم

آوردمش داخل اتاقم , اتفاقای عجیبی میوفتاد,  برا یکی از دوستام گفتم , و درمورد اون کتابه هم باهاش داشتم حرف میزدم , خودم متوجه نبودما,  دوستم گف نکنه این اتفاقا بخاطر این کتابه اس , منم ترسیدم رفتم گذاشتمش داخل همون انبار سرجاش,  بعد دوستم چند روز بعد سراغ گرفت گفتم گذاشتمش تو انبار , گف برو کلا بندازش دور برا چی نگهش میداری,  شاید باورتون نشه ولی هرچی میگردم کتابه نیست , یادمه کجا گذاشتم دقیقاولی وقتی رفتم اثری نیست ازش 

چند وقته پیش دختر من از خواب بیدار شد رنگش پریده بود گفت خواب جن دیدم داشت خفم می‌کرد نمیتونسنم جیغ بزنم. بهش گفتم بیخیال بختکه.   یهو برگشت بره دیدم بالای بازوش جای یه دسته که انگار داغ بوده باشه جاش بیفته یا محکم زده باشند عکس هم گرفتم اصلا هم هر طور فکر کردیم نمیتونست دست خودش باشه