2777
2789
عنوان

بعد از دو سال و نیم

1294 بازدید | 48 پست

بعد از ازدواج همسرم خیلی بهم توجه میکرد و هنوزم توجه میکنه در حدی که به اندازه یه بچه شدم که همسرم همیشه باید مراقبم باشه و خیلی بهش وابسته شدم اصلا نمیدونم اگه یه روزی رفتارش سرد شد یا بهم خیانت کرد چی به سر من میاد(: لطفا کمکم کنین وابستگیم و چه جوری کنترل کنم؟

عشق نه درمونه و نه بیماریه درد پنهونیه ک بدجوری دوستش داریه…

من هم کاملا شبیه توهستم 🥲

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

در تاریخ 1404/01/23 بی بی چکم واضح مثبت شد خدایا برای تو دلیم ممنونم🥹 ی صلوات برای سلامتی تو دلیم می‌فرستید🥹🩵                                                     آرامش یعنی نگاه به گذشته و شکر خــدا ، نگاه به آینده و اعتماد به خــدا ️🪐🌱🪐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حس میکنم اگر سرد بشه باهام یا بهم خیانت کنه میمیرم 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

در تاریخ 1404/01/23 بی بی چکم واضح مثبت شد خدایا برای تو دلیم ممنونم🥹 ی صلوات برای سلامتی تو دلیم می‌فرستید🥹🩵                                                     آرامش یعنی نگاه به گذشته و شکر خــدا ، نگاه به آینده و اعتماد به خــدا ️🪐🌱🪐

روانپزشک برو 

روانشناس رفتم چند جلسه فقط بهم میگفت تو زندگیت همه چیش خوبه جای نگرانی نیست اصلا به اینکه ترکت میکنه نباید فکر کنی کمک زیادی بهم نکرد چون اصلا نتونست درک کنه منو

به نظرم مرد خشته میشه از این شرایط

چون داداشم اینطوریه با خانومش

خدایی نکرده زبونم لال مشکلی ندارن الان

ولی خب حس میکنم داداشم نمیتونه تمام هفته رو وقت بزاره برا همسرش حس میکنم خسته میشه برای همین زیاد میبرتش خونه ی مادرش

یکم استقلال برای زن لازمه

روانشناس رفتم چند جلسه فقط بهم میگفت تو زندگیت همه چیش خوبه جای نگرانی نیست اصلا به اینکه ترکت میکنه ...

روانشناس قبول ندارم روانپزشک برو اونم وقت تراپی بگیر 30دیقه مشاوره ن ب عنوان بیمار برای ویزیت

اویزونش نباشی کافیه.. مردها اگه زیادی پاپیچشون بشی پس میزننت

اصلا آویزون نیستم به جز چند بار که با خودش حرف زدم و خیلی گریه کردم و به خاطر اینکه گریه کردم فکر میکرد مشکل از خودشه نگران شده بود…

روانشناس قبول ندارم روانپزشک برو اونم وقت تراپی بگیر 30دیقه مشاوره ن ب عنوان بیمار برای ویزیت

حتما اقدام میکنم ممنون