بعد از ازدواج همسرم خیلی بهم توجه میکرد و هنوزم توجه میکنه در حدی که به اندازه یه بچه شدم که همسرم همیشه باید مراقبم باشه و خیلی بهش وابسته شدم اصلا نمیدونم اگه یه روزی رفتارش سرد شد یا بهم خیانت کرد چی به سر من میاد(: لطفا کمکم کنین وابستگیم و چه جوری کنترل کنم؟
عشق نه درمونه و نه بیماریه درد پنهونیه ک بدجوری دوستش داریه…
در تاریخ 1404/01/23 بی بی چکم واضح مثبت شد خدایا برای تو دلیم ممنونم🥹 ی صلوات برای سلامتی تو دلیم میفرستید🥹🩵 آرامش یعنی نگاه به گذشته و شکر خــدا ، نگاه به آینده و اعتماد به خــدا ️🪐🌱🪐
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
حس میکنم اگر سرد بشه باهام یا بهم خیانت کنه میمیرم
تبریک
1
5
10
15
20
25
30
35
40
در تاریخ 1404/01/23 بی بی چکم واضح مثبت شد خدایا برای تو دلیم ممنونم🥹 ی صلوات برای سلامتی تو دلیم میفرستید🥹🩵 آرامش یعنی نگاه به گذشته و شکر خــدا ، نگاه به آینده و اعتماد به خــدا ️🪐🌱🪐
روانشناس رفتم چند جلسه فقط بهم میگفت تو زندگیت همه چیش خوبه جای نگرانی نیست اصلا به اینکه ترکت میکنه نباید فکر کنی کمک زیادی بهم نکرد چون اصلا نتونست درک کنه منو
عشق نه درمونه و نه بیماریه درد پنهونیه ک بدجوری دوستش داریه…