2777
2789
من یه ماهه فعلا ک راضی ام

قد موهات چقدره و هزینش چقدر شد؟

تیکر بارداری نیست                                                                                                  این آخرین فرصته                                                             شُد شُد،نشد رهاش میکنم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوستان ریزش نداشتین؟

یکساله زندگی سالمی هستم.خداروشکر🍀تاحالا با خود حقیقیت ملاقات داشتی؟ یکساله در تلاشِ این ملاقاتم. اگه واست جالبه به کانال تل‌گرام @zendeegiesaleem یه نگاه بنداز . کانال خودم نیست.خودمم یکساله  عضوم.خیرخواهتونم💎خدایا 

من شنیدم بهترین جا هم که بریم ریزش میاره، صحت داره؟؟؟ 

منم ریزش پیدا کردم جای خوب رفتم ،بخاطر اینه که ریشه مو چرب میشه این شامپو های مخصوصشم تمیز نمیشورن همین باعث میشه چرب بشه کف سر و ریزش پیدا کنه

ریزش مو رو زیاد نمیکنه؟

من فوووق العاده ریزش مو داشتم نمیگم عالی شده ولی نسبت به قبل کم شده در کل خوبه یکم سشوار کشی سخته و اینکه یکمم موهام چرب شد با اینکه موهام خشک بود و هر دو روز یبار حمومم