2777
2789
عنوان

جواب رد بدم؟

185 بازدید | 25 پست

یه خواستگار جدیدا اومده که معیار هاش به معیار مرد رویا هام خیلی نزدیکه 

اما هنوز درسم تموم نشده و شاغل نشدم و همیشه میخواستم بعد شاغل شدن ازدواج کنم

و اینکه علاقه‌ای هم ندارم

به نظرتون علاقه بعد از ازدواج میاد؟

تا پایان درسم هم منتظر نمیمونه که

نه جواب رد نده

اگه یه دختر فوق العاده باشه، بدست آوردنش راحت نیست؛ اگه راحت باشه پس فوق العاده نیست! اگه ارزشش رو داشته باشه تو ازش دست نمیکشی! اگه دست بکشی، تو ارزشش رو نداشتی!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چطوریه که معیار هاش به مرد رویاهات نزدیکه ولی بهش علاقه نداری؟

از معیار یعنی ویژگی هایی که همیشه دوست داشتم همسر ایندم داشته باشه رو بعضیاش رو داره 

ولی مگه قراره به هرکی که این ویژگی ها رو داره علاقه داشته باشم؟
اینطور باید به نصف مرد های دنیا علاقمند باشم

از معیار یعنی ویژگی هایی که همیشه دوست داشتم همسر ایندم داشته باشه رو بعضیاش رو داره  ولی مگه ...

کاملا درسته 

میتونم بپرسم حالا چرا علاقه نداری مثلا دلیل خاصی داره ازش چهرش یا هر چیز دیگه خوشت نمیاد یا کلا حال نمیکنی 

اگ دوست داشتی جواب بده 

میخوام بدونم شما جای من بودین چیکار میکردین نه اینکه بگید من چیکار کنم

اگه مطمعن بودم تو اینده موقعیت بهتری میاد سراغم حتما جواب رد میدادم ولی اگه از اینده مطمعن نبودم بازم با خودم خلوت میکردم که چقدر به اونی که میخواستم نزدیک تر با توجه به معیارهایی که دوست دارم مثل شغل اخلاق خانواده و.... بعد اگه از 100 درصد 70 درصد نزدیک بود قبول میکردم وگرنه قبول نمیکردم

کاملا درسته  میتونم بپرسم حالا چرا علاقه نداری مثلا دلیل خاصی داره ازش چهرش یا هر چیز دیگه خوش ...

شما جای من بودید یهویی میشد از یکی خوشتون بیاد؟

آشنای دور هستن 

رفت آمد و ارتباطی نداشتم اصلا باهاشون

چهرش به عنوان یکی ای معیار های قابل قبول من خوبه 

اما حس خاصی ندارم

اگه مطمعن بودم تو اینده موقعیت بهتری میاد سراغم حتما جواب رد میدادم ولی اگه از اینده مطمعن نبودم باز ...

بعد اگه کنکور داشته باشم؟

امسال کنکوریم

نامرد کردن توی این دوران ضرره؟

نگران کنکورم هستم که آسیب نبینم

بعد اگه کنکور داشته باشم؟ امسال کنکوریم نامرد کردن توی این دوران ضرره؟ نگران کنکورم هستم که آسیب ...

بگم نه دروغ گفتم صد در صد تاثیر میزاره ولی میتونی بگی من بعد امتحان کنکور یه مدت برای اشنایی با شما میتونم زمان بزارم اگه با هم تفاهم داشتیم ادامه میدیم وگرنه هرکی میره دنبال زندگی خودش