اگه یه دختر فوق العاده باشه، بدست آوردنش راحت نیست؛ اگه راحت باشه پس فوق العاده نیست! اگه ارزشش رو داشته باشه تو ازش دست نمیکشی! اگه دست بکشی، تو ارزشش رو نداشتی!
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
میخوام بدونم شما جای من بودین چیکار میکردین نه اینکه بگید من چیکار کنم
اگه مطمعن بودم تو اینده موقعیت بهتری میاد سراغم حتما جواب رد میدادم ولی اگه از اینده مطمعن نبودم بازم با خودم خلوت میکردم که چقدر به اونی که میخواستم نزدیک تر با توجه به معیارهایی که دوست دارم مثل شغل اخلاق خانواده و.... بعد اگه از 100 درصد 70 درصد نزدیک بود قبول میکردم وگرنه قبول نمیکردم
بعد اگه کنکور داشته باشم؟ امسال کنکوریم نامرد کردن توی این دوران ضرره؟ نگران کنکورم هستم که آسیب ...
بگم نه دروغ گفتم صد در صد تاثیر میزاره ولی میتونی بگی من بعد امتحان کنکور یه مدت برای اشنایی با شما میتونم زمان بزارم اگه با هم تفاهم داشتیم ادامه میدیم وگرنه هرکی میره دنبال زندگی خودش