2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اولی نه عزیزم.

دومی نمیدونم.

ولی اگه دنبال خوش یمنی برای خونت هستی.

بالای ورودی خونه از بیرون توی به کاغد خودت با وضو بنویس بسم الله الرحمت الرحیم بزن بالای ورودی خونه.

و هروقت وارد خونه میشی بگو سلام علیکم و رحمه الله و برکاته و سوره حمد و توحید بخون.

و گناهان کبیره انجام نده.

و هرروز یک صفحه از قران رو با صدای بلند تو خونت بخون تاوقتی تموم قران خونده بشه.

اللهم عجل لولیک الفرج  ....  با آل علی هر که درافتاد ور افتاد....      هرکس اسیر عشق حسن ع شد امیر شد                                    با انسانها و حیوانات مهربان باشیم احدی رو قضاوت نکنیم ، غربالگری شروع شده عجله کن توبه کن تا بتونی سوار کشتی نجات آقا بشی... بازم خوددانی

من شنیدم نعل اسب خوب نیست چون تو کربلا سرباز های یزد نعل های تازه زدن به اسب هاشون و روی پیکر شهدا تاختند خدا لعنشون کنه این اعتقاد اشتباه 

اما مرغ عشق نشنیده بودم

میشه برای خونه دارشدنم صلوات بفرستین🥰🥰😍😍😍
من شنیدم نعل اسب خوب نیست چون تو کربلا سرباز های یزد نعل های تازه زدن به اسب هاشون و روی پیکر شهدا ت ...

واقعا خدا لعنتشون کنه منم چند موردی دیدم ک خونشون نعل اسب داشتن به همین دلیل پرسیدم

واقعا خدا لعنتشون کنه منم چند موردی دیدم ک خونشون نعل اسب داشتن به همین دلیل پرسیدم

اره منم دیدم خوب اون بیچاره هام نمیدون 

میشه برای خونه دارشدنم صلوات بفرستین🥰🥰😍😍😍