2821
2789
عنوان

کیک مثلا اسفنجی👀

| مشاهده متن کامل بحث + 1591 بازدید | 80 پست

اسی خیلی از دلایلی که اینجا گفتن دلیل خمیر شدن کیکت نیس اینا مربوط به دستور کیکه باید طبق دستورت پیش بری مثلا به دمای محیط رسیدن تخم مرغ مربوط به دستوره شاید برای دستور تو مناسب نباشه یا استفاده از پدر قند به جای شکر هم  همینطور

به نظرم دستورتو عوض کن اونی که گفتمو استفاده کن

ممکنم هست میزان موادی که داخل قالب میریزی زیاده و مواد نمیتونه خوب پف کنه بیاد بالا و اسفنجی بشه واسه همین خمیر میشه ممکنم هست درجه فرت تنظیم نباشه و کمتر از اون دمای مورد نظر باشه و حرارت جون نداره مواد کیکتو  خوب بپزه

پروفایلم عکس خودمه برش ندارین لطفا❤ استارتری که تاپیک میزنی غیب میشی حتی یه لایک نمیکنی بفهمیم خوندی کامنتو یا نه خیییلی بی شخصیتی 😒وقتی تاپیک میزنی کامل تعریف کن  مارو حواله نده به تاپیکای قبلی

خوب هم میزنی؟

🤍🕊 عاشق کوروش بزرگم پدر سرزمینی که همین الانشم ایرانمون جای خالیشو فریاد میزنه و کاش بود و کاش تو دوره ای زندگی می‌کردم که روشنایی ایران و میدیدم :) لطفا درخواست دوستی ندین مگر آرمی هستین یا واقعا تو تاپیک ها صمیمی شدیم 💗

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

با همون ۱۸۰. اخه تو هردستوری ک از اینترنت گرفتم زده ۱۸۰

فر  برقی 180 زیاده 

برای فر برقی 160 بزار 

بزار از قبل گرم بشه 

بزار داخل  حرارت فقط از پایین 

به مدت 45 دقیقه   میتونی بعد نیم ساعت با سیخ چوبی تست کنی 

سفیده و زردتو جدا بزن خیلیم بزن با توجه به قطر قالبت موادو انتخاب کن پودر قند بزن نه شکر آبجوش یا ...

آبجوش 👀اگه ی روزی حوصله داشتی پیمونه هات واسم میای اینجا بنویسی ؟ک چقد بریزم 

من هر وقت تو فر کیک درست کردم یا سوخته یا مثل کوکو پف نکرده..یا خمیر شده..

یه کیک پز برقی خریدم خودمو راحت کردم..که اونم دیروز خراب شد😞 البته تقصیر خودم بود بجا اینکه از پریز بکشم سیمشو داشتم از قابلمه جدا میکردم که ترق ترکید😞🤕

🖤
ای جان عزیزم خدا خیرت بده

قربونت عزیزم اما به نطرم درجه فرت تنظیم نیس چون میگی قبل اون تایم کیکت برشته میشه کیکتو میسوزونه اما تایم پختش کامل نمیشه

پروفایلم عکس خودمه برش ندارین لطفا❤ استارتری که تاپیک میزنی غیب میشی حتی یه لایک نمیکنی بفهمیم خوندی کامنتو یا نه خیییلی بی شخصیتی 😒وقتی تاپیک میزنی کامل تعریف کن  مارو حواله نده به تاپیکای قبلی

واسه منم همیشه اینطور میشد‌ اینسری تخم مرغ ها رو ۱۰ دقیقه با همزن برقی زدم،و آرد رو الک کردم خیلی خوب شده بود

قبلا با چنگال میزدم

عید آن رو مبارک بادم، که تو آبادی و من آزادم..🕊️

عزیزم مثلا تو‌دستورا معمولا مینویسه هشت دقیقه با شکر و وانیل خوبه ؟کامل یا فقط سفیده بزنم ؟

از پودر قند استفاده کن سفید و زرده رو از همه جدا کن وقتی که آرد رو به مواد تخم مرغی اضافه کردی با حرکت دورانی هم بزن وقتی که در فر روز باز کردی و با خلال دندون امتحان کردی و دیدی هنوز نپخته درجه فر رو کم تر کن و بزار چند دقیقه دیگه هم بپزه و ده دقیقه یبار با خلال امتحان کن تا کاملا کیکت بپزه نیم ساعت اول هم به هیچ وجه در فر رو باز نکن ...زمانی که با پیمانه آردت رو اندازه گیری کردی یه قاشق ازش کم کن و به جاش یا قاشق پودر نشاسته ذرت بریز .. برای کیک های اسفنجی باید تخم مرغ سرد باشه با سفیده ها فرم بگیره و حتما هم باید توی ظرف استیل باشه

من ۱۸۰ درجه ۳۰ تا ۳۵دقیقه بازم انگار خمیره نه اسفنجی ولی کامل پخته. ی حالت سبک و پوک نداره

عزیزم یه بار تو قابلمه درست کن عاااالی میشه.زیر شعله کم باشه فقط

هر صبح تو اولین چیزی هستی که براش شکرگذارم.( دوست دارم همسرم)😍
میترسم کفش بسوزه چون کاملا برشته میشه تو نیم ساعت

دماش زیاده دیگه زیرش تیره میشه ولی داخلش هنو خمیر 

برای کیک اسفنجی 

آرد 100 گرم 

شکر 100 گرم 

تخم مرغ درشت 3 

ب پ  1/3 ق چ

وانیل کمی 

آب و گلاب  23 گرم 

سسفیده زرده رو جدا کن