2777
2789

سلام. من ۱۰ سال با یه پسره که دوسال از خودم بزرگتر بود ومجرد بود دوست بودم ولی فقطفقط مجازی‌یعنی از نزدیک ندیدمش.فقط ایرادی که داشت معتاد بود شاید واسه همین نخواستم از نزدیک ببینمش.من خودم‌طلاف گرفتم و تنها با دخترم‌ زندگی میکنیم.خیلی پسره بهم کمک مالی میکرد به بهانه تولد.و.... ولی واقعیتش من ته دلم نمیخواستمش بهش گفته بودم برای ازدواح رو‌من حساب نکن.حالا بعد یه مدت که عقلم اومده سرجاش .دیگه باهاش سرد شدم حواب پیاماش نمیدم.عمرم دارم برای  یه ادم‌ به درو نخور هدر میدم‌.اگه معتاد نبود اگه قیافه داشت من بهش بله رو گفته بودم‌ ولی حیف هیچکدوم‌نداره تا الانم از سر دلسوزی باهاش بودم

بهتر

مجازی هم شد دوستی

فکر کن کتاب خونده بودی توهم بوده

مواظب باش وقتی شیطان را لعنت میکنی یا در حج رمی جمرات میکنی شیطان به تو نگوید «ای بی معرفت، این هم رسم رفاقت است؟ انسان که رفیقش را لعنت نمیکند، انسان به رفیقش سنگ نمی زند»

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کاش کمک مالی ها که می‌کرد از سر دلسوزی قبول نمیکردی

تاریخی که فراموش شود محکوم به تکرار ابدی است..  تا خود را بر جامعه آمیخته کند و حق بر خود را آزاد کند)(منو تگ نکنید که عکستو بزار) 🙏🏻🗿

10 سال مجازی  پولم میداده بهت

عجب

شنیدم که ضامن اهو شدی امام رضا  میشه ضامن منم بشی پیش خدا؟با گریه هام میاد غم هامو حل کنه   نزدیک میشه تا منو بغل کنه   از اسمون شهر  خیلی پایین تره   درو که وا کنی  ❤️خدا❤️ پشت دره.....   برای حاجتم یه صلوات بهم هدیه میدی   خداوند فرمودند با زبانی دعا کنید که با آن گناه نکرده باشید   از دیگران بخواهید برایتان دعا کنند  زیرا با زبان آن ها گناه نکرده اید     با خوشحالی دیگران خوشحال شو نوبت تو هم میرسه😍😉      او که در شش ماهگی باب الحوائج میشود  گر رسد سن عمو حتما قیامت میکند      اباصالح التماس دعا هرکجا رفتی یاد ما هم باش