2777
2789
عنوان

تولید سنگ مصنوعی

35388 بازدید | 87 پست

بچه ها بنظرتون بخوایم تولید کار سنگ مصنوعی رو الان استارت بزنیم خوبه یانه؟؟آموزشش رودیدم فقط ازشروع کارمیترسم 

خدایا خودت بسازبرام ،برای نیتم اگه دلت خواست یه صلوات بفرست 
تولید سنگ مصنوعی واقعا چالش های زیادی داره

بله متاسفانه وگول تبلیغات رو خوردم و ۶تمن هزینه بابت آموزش دادم☹️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم من همسرم میخاددوره سنگ مصنوعی روشرکت کنه شماکه هزینه کردید راضی بودید ؟میشه درآمدزایی کرد ...

سلام گلم ببین من کلادقیدشو زدم اگه بازار کارندارید ب هیچ عنوان گول تبلیغات رو نخور،ازاینستا دیدید؟؟

آره عزیزم شوهرم کارگره به عنوان شغل دوم خواست چندتادورهاشوبگیره آموزش ببینه توزیرزمینمون کاروشروع کنه 

نمیدونم خوبه یان هزینه هاشم بالاست قبلا برايه کاردیگه شکست خوردیم نمیدونم مثل اونه یان 

خودش میگه گلدون جاسیگاری واینامیسازم میذارم باسلام میفروشم تا به درامدبرسم نمیدونم چی میشه 

توضیحات که طرف سینک ظرفشویی می‌سازه راحت 

آره عزیزم شوهرم کارگره به عنوان شغل دوم خواست چندتادورهاشوبگیره آموزش ببینه توزیرزمینمون کاروشروع کن ...

ببین عزیزم من دورشو خیلی وقت پیش گرفتم ۶تمن ازاینستا پیج رهیافت،بعد ب حدی تبلیغشون فوقلعاده بود ک ب راحتی گول خوردم تارسیدم ب فصل بازاریابی،و اونجا تازه برام روشن شد ک چقددددد دست زیاده و مشتری نباشه حتی اگه خط تولید بزنی باید جمع کنی ،من شوهرم خیلی پیگیر نیست اگه همسرت پیگیرو کاریه میتونه بفروشه و جایی رفتن براش عار نیست میتونه ازاکسسوری شروع کنه ولی بازم میگم تاازفروشش مطمئن نشدید ب هیچچچچ عنوان سمتش نرید 

ببین عزیزم من دورشو خیلی وقت پیش گرفتم ۶تمن ازاینستا پیج رهیافت،بعد ب حدی تبلیغشون فوقلعاده بود ک ب ...

سلام من از تاپیک ها متوجه شدم دوره سنگ مصنوعی رهیافت گرفتید و اتفاقا منم میخواستم به قیمت ده میلیون بخرم شک داشتم امکانش هست راهنمایی م کنید؟ 

فرمولاسیون ‌ خیلی خاصه و جای دیگ پیدا نمیشه؟ 

ارزششو داره؟ 

واقعا همونطور ک تبلیغ میکنه هزینه ساخت هزار تومن و فروشش شصت هزار تومنه؟ 

من میتونم بازاریابی و فروش انجام بدم

شما میگید دست زیاده خب نهایت سود شصت برابری رو میکنید ده برابر که بتونید رقابت کنید؟ 

سلام من از تاپیک ها متوجه شدم دوره سنگ مصنوعی رهیافت گرفتید و اتفاقا منم میخواستم به قیمت ده میلیون ...

سلام دوست عزیز،من نمیدونم فرمولاسیونش نسبت ب جاهایه دیگه خاص تره یان من تقریبا ۸،۹ماه پیش ب قیمت ۶میلیون گرفتم ک پیج هایه دیگه نصف یا یک سوم این قیمت رو میگفتن،همه ی فرمولاسیون ها یه جور هست بستگی ب پشتیبانی بعد گرفتن پکیج و کلی چیزایه دیگه داره

سلام من از تاپیک ها متوجه شدم دوره سنگ مصنوعی رهیافت گرفتید و اتفاقا منم میخواستم به قیمت ده میلیون ...

من فقط پکیج رو گرفتم محصولی نساختم ک بدونم آیا واقعا همونطور درمیاد یان هزینه ی ساخت وفروشش ،راستش رو بخواهید یک هفته پیش من حتی رفتم فروشگاهشون تویه شهرک گلگون شهریار،نزدیک ب ۵۰ میلیون وسایل خواستم بگیرم قالب واینا بیعانه هم دادم ولی بعدب دلایلی پشیمون شدم ودیدم واقعا نمیصرفه چون هزینه جا تقریبا ماهی ۱۰ ب بالا باید میدادم و کلی هزینه های دیگه ۶۰پیش،قفسه بندی مصالح چ میدونم کلی هزینه ،درصورتی ک اینا میگن با ۱۵تمن کارتو راه بنداز ک این واقعاااا یه دروغ بزرگه،فقط چندتا قالب بارزین و رنگ شد ۲۹میلیون ک دیدم قالبا واقعا کمه یه تعداددیگه گفتم ک عرض کردم شد نزدیک ۵۰ میلیون