2777
2789
عنوان

جاری داروساز 😅😅

8254 بازدید | 61 پست

بچه ها من دانشجو معلم هستم اگر خدا بخواد مشاور  تحصیلی هم میشم و البته این که برا آینده برنامه های زیادی دارم کتاب میخونم و…

جاری آینده داروسازه …حسود نیستم حتی بزام افتخاره که خانواده ایشون (آقایی که باهاشون ارتباط دارم)تحصیل کرده ان و میدونم هر کی جایگاه خودشو داره 

اما یه حسی دارم احساس میکنم توازن برقرار نیست😂😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ربطی نداره عزیزم.

اللهم عجل لولیک الفرج  ....  با آل علی هر که درافتاد ور افتاد....      هرکس اسیر عشق حسن ع شد امیر شد                                    با انسانها و حیوانات مهربان باشیم احدی رو قضاوت نکنیم ، غربالگری شروع شده عجله کن توبه کن تا بتونی سوار کشتی نجات آقا بشی... بازم خوددانی

برای اینکه کمتر از اون نباشی به کم قانع نباش سعی کن تو تحصیلت و رشته خودت بالاترین مرتبه رو بگیری و موفق باشی همیشه

عشق نه درمونه و نه بیماریه درد پنهونیه ک بدجوری دوستش داریه…

درآمدش مهمه که زیاد نیست 

نهایت ماهی ۱۲ تومنه تو هم زودتر به درآمد میرسی هم کارت بهتره و ساعت کاریت کمتره

Sing with me.sing for the year.sing for the laughter sing for the tear.sing with me just for today .maybe tomorrow the good lord will take it away

حالا دارو سازی مگه چیه از پزشک عمومی هم پایینتره...

الان والا فرهنگی ها وضع بهتری دارن

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬
درآمدش مهمه که زیاد نیست  نهایت ماهی ۱۲ تومنه تو هم زودتر به درآمد میرسی هم کارت بهتره و ساعت ...

۱۲ که حقوق کارمندیه عزیزم

دوست عزیز کامنت بنده در یه تاپیک صرفا برای اظهار نظر برای صاحب تاپیکه لطفا افراد دیگه رپلای نکنید.با تشکر

بقیه جاریا مگه همه با هم توازن دارن از الان درگیر مقایسه کردن نباش که همیشه راحت و بی دغدغه زندگی کنی

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند