2777
2789

من خواهرم کلاس نهمه خیلی علاقه به کامپیوتر داره هفتم و هشتم ریاضیش خوب نبود الان در حدی هست ک قبول بشه 

خواستم بدونم با توجه به نمرات ریاضیش میزارن ک وارد رشته ی کامپیوتر بشه؟؟ 

با این که حتی تو زندگیمون یه روز خوبم با هم ندیدیم امام هنوزم باور نکردم ما زنده ایمو از هم بریدیم🙃💔 

متقاضیان رشته کامپیوتر زیاد نیس احتمالش هس بتونه بره

هم وقتشو داری ... هم فرصتش پیش اومده ... هم کسی اصلا نمیفهمه ... ولی چون اشتباهه از انجام دادنش منصرف میشی...! این معنای دقیقه اصالته...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از طریق فنی هم میتونه وارد رشته کامپیوتر بشه 

رشته کامپیوتر از طریق فنی مدرکش تو همه کشور ها معتبره ولی از طریق ریاضی نه

بعد از طریق ریاضی کنکور سخت تری منتظرشع 

ولی میگین ریاضی خوبه میتونه از طریق ریاضی وارد بشه

متقاضیان رشته کامپیوتر زیاد نیس احتمالش هس بتونه بره

ممنون از راهنماییت عزیزم 

با این که حتی تو زندگیمون یه روز خوبم با هم ندیدیم امام هنوزم باور نکردم ما زنده ایمو از هم بریدیم🙃💔 
اگه واقعا علاقه به کامپیوتر داره بره فنی. اصلا درگیر کنکور ریاضی نشه. اگه بره فنی خیلی زودتر وارد با ...

ببخشید 

ینی اگر نمره ی ریاضیش بالا نباشه میتونه از طریق هنرستان وارد این رشته بشه 

از طریق فنی هم میتونه وارد رشته کامپیوتر بشه  رشته کامپیوتر از طریق فنی مدرکش تو همه کشور ها م ...

خیلی ممنونم عزیزم 

اره میتونه. من با اینکه ریاضیم خوب بود چون فقط به رشته کامپیوتر فکر میکردم رفتم فنی. همه فکر میکنن فنی و حرفه ای برای دانش اموزای تنبله درحالیکه اصلا اینطور نیست. از همون اول با مبانی کامپیوتر اشنا میشه. زود کد نویسی شروع میکنه. کارگاه و ازمایشگاه داره. قبل اینکه وارد دانشگاه بشه امادگیش بیشتز از اونایی هست که از ریاضی میان. میره کاردانی میخونه اگه زرنگ باشه با همون کاردانی هم میتونه کار پیدا کنه. اگه علاقه داشته باشه میره کارشناسی

اره میتونه. من با اینکه ریاضیم خوب بود چون فقط به رشته کامپیوتر فکر میکردم رفتم فنی. همه فکر میکنن ف ...

خیلی ممنون از این ک وقت گذاشتین و راهنمایی کردین

😍🤍