2777
2789
عنوان

آشپزهای ماهررررررر🤔🤔

243 بازدید | 29 پست

خانوما از الان نخود لوبیا بزارم رو بخاری تا صبح له نمیشه؟؟

واینکه اگه بزارم آبشونوصبح عوض کنم یا توهمون آب بقیه مواد بریزم؟

چون تازه یک ساعته خیسوندم

(واسه آش رشته)

ازتون خواهش میکنم برای آزادی بابام دعاکنید،حال دلم این روزا خیلی گرفتس بابام یک سالو نیمه زندان دوتا زن داره ۸تا بچه خلاصه بگم شرایط زندگیشون سخته غصه خانوادم و غصه زندگی خودم راحتم نمیزاره از ته دلتون خواهرانه برامون دعاکنید.ممنونم

آبشو عوض کن بذار نه بابا 

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نه بابا من تا حالا نخود پخته ندیدم سی سال از خدا عمر گرفتم🤣🤣

منظورتو نفهمیدم ببخش منو😂 

ازتون خواهش میکنم برای آزادی بابام دعاکنید،حال دلم این روزا خیلی گرفتس بابام یک سالو نیمه زندان دوتا زن داره ۸تا بچه خلاصه بگم شرایط زندگیشون سخته غصه خانوادم و غصه زندگی خودم راحتم نمیزاره از ته دلتون خواهرانه برامون دعاکنید.ممنونم
سلام متوجه نشدم الان پختید حبوبات رو؟

نه میگم بزارم رو بخاری تا صبح بپزه

نه تنها نباید از اون اب استفاده کنی، که آبشو باید دو سه بار عوض هم بکنی

رو بخاری هم تا صبح له نمیشه، ولی بهتره نذاری چون خیس نخورده و نفاخ میشه😕

دردی که درمانش تو باشی دوست دارم... 
الان بحوشون بیست دقیقه ابش بریز دور بعد بزار بپزه رو بخاری تا صبح نرم میشه من تو ارامپز گذاشتم تا صب ...

باشه مرسی

بزار بخیسه  فردا صبح زود بزار تو قابلمه بپزه تا ظهر

اخه صبح میخاییم بریم بیرون ببرم توهوای برفی