2777
2789
عنوان

عفونت مقعدی

| مشاهده متن کامل بحث + 14637 بازدید | 30 پست

من حدود دو هفته  پیش اینطور شدم

همراه با لرز و درد وحشتناک مقعد هنگام دفع

بستری شدم 

تشخیص انگل آمیبیاز و الان کاملا خوبم

https://www.bibakmusic.com/30528/music-%d8%af%d8%a7%d9%86%d9%84%d9%88%d8%af-%d8%a2%d9%87%d9%86%da%af-%d8%b3%db%8c%d8%a7%d9%88%d8%b4-%d8%b4%d9%85%d8%b3-%d9%be%d8%af%d8%b1.html

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

موکوس چیه 😳

ببین وقتی روده زخم بشه یا مشکلی پیش بیا موکوس زیاد میشه و دیده میشه باید مشکل روده رو با تغذیه سالم رفع کنی اکثر مشکلات روده با تغذیه سالم رفع میشه

بی کسی دردِ بی درمان وبی پایانِ من😔
ببین وقتی روده زخم بشه یا مشکلی پیش بیا موکوس زیاد میشه و دیده میشه باید مشکل روده رو با تغذیه سالم ...

تا زمان بعد زایمان که کلونوسکوپی کنم و مشخص بشه چیه این موکوس مشکلی برای من و جنین ایجاد نمی کنه؟ 

تا زمان بعد زایمان که کلونوسکوپی کنم و مشخص بشه چیه این موکوس مشکلی برای من و جنین ایجاد نمی کنه؟&nb ...

اگر ازمایش باکتریایی دادی وقارچ وباکتری نبوده نه البته دکتر چندتا برو به حرف یه دکتر تکیه نکن تجربه کردم ک میگم چندتا دکتر برو 

بی کسی دردِ بی درمان وبی پایانِ من😔
اگر ازمایش باکتریایی دادی وقارچ وباکتری نبوده نه البته دکتر چندتا برو به حرف یه دکتر تکیه نکن تجربه ...

دکتر عفونی،  دکتر زنان،  دکتر جراح عمومی،دکتر داخلی،  دکتر فوق تخصص گوارش رفتم دکتر طب سنتی هم رفتم

همشون گفتن بارداری نمیشه کاری کرد فقط یک شیاف بهم دادن اونم بی تاثیر 

یکم تغذیتون کنترل کن شاید درست شد فست فود وسردیجات نخور طبع غذاهاتو معتدل کن

همین کارهارو میکنم ولی تاثیر نداره 

دیگه خسته شدم لذت بارداری و حس مادری رو ازم گرفته 

وقتی دستشویی میرم چرک و خونابه می بینم وحشت میکنم

سلام مشکلتون که عفونت داشتید رفع شد خواهش میکنم تا میتونید استراحت کنید من خونریزی مقعدی داشتم کلی هم آز عفونت دادم خوب نشدم آخر هم بچه ام سقط شد چون گفتم پایین بود به مقعدم فشار آورده بود اما دکترا تشخیص ندادن