2777
2789

من دو روز پیش رفتم برا تمییز کردن خونه و از اون روز دیگه نمیتونم جابه جا بشم یعنی حتی این پهلو اون پهلو شدنمم با درد شدید

کسی تجربه ای داره؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کسی دیگه نبود تمیز کنه؟  بخواب فقط  استراحت کن  ان شاالله ک بسلامت دنیا بیاری فسقل ...

اتفاقا همه داوطلب بودن کمکم کنن خودم بهشون نگفتم البته فهمیدن اومدن همه کارارو کردن ولی همون کاری هم که کردم نابودم کرد

اتفاقا همه داوطلب بودن کمکم کنن خودم بهشون نگفتم البته فهمیدن اومدن همه کارارو کردن ولی همون کاری هم ...

نکن دیگه بشین تا زایمان کنی بعد کلی کار داری نگران نباش

انسان در مکانی که بیمار شده هرگز درمان نمیشود🤍
😭😭😭😭

🥺🥺🥺🥺🥺🥺

من هفته ۱۲ ام از صبح تا ظهر مجبور بودم سر پا وای سم الان داغونم دلم سنگین شده پهلوم کمی درد داره تو که دیگه هفته ات بالا تره هست کارت سنگین بوده الهیییییی خدا کمکت کنه 🌺🌺🌺🌺🌺🌺❤️❤️❤️❤️❤️

🌸با کمال احترام درخواست دوستی پذیرفته نمیشه🌸