2777
2789
عنوان

بچم هرچی بجز شیرمیخوره بالامیاره

| مشاهده متن کامل بحث + 158 بازدید | 22 پست
شاید چون چایی نباتو خالی دادی بالا آورده با نون و پنیر بده بهش😐

😂😂😂اقاااااا توروخدا مسخره نکنید من میدونم ک زیر۶ماه چیزی جز شیرنباید بخوره،چون چنتا بچه رودیدم ک میخورن گفتم منم امتحان کنم تازه میگن برا دلدرش خوبه

گاهی ک قطره‌شو نمیبرم ازاینا میدم تا دلدرد ونفخ نگیره.....والا من میدم مگ اونومیخوره😒

من همین چن روز پیش نوزاد خاهرمو بردیم دکتر

اولین تاکید هاش عمین بود جز شیر هیچی ندین

ببر دکتر ببینتش

قطرشم به هیچ عنوان جا نزار ،یا چن تا بخر 

که همیشه باشه دم دستت ،که مجبور نشی به جاش چیز دیگه بهش بدی

خودت و کوچولوت سالم باشین و شاد🌸

مرا دردیست اندر دل که گر گویم زبان سوزد ؛ وگر پنهان کنم ترسم،که مغز استخوان سوزد 💫

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیبی شما خیلی حساسه ولی بازم توی شبکه بهداشت ازشون مشورت بگیر یا اگه دکتر میبریش ماهیانه باهاش در می ...

اره ب دکترش بگم،چون گاهی شیرخشکم بالامیاره بااینکه ۲،۳تا قطرع چکان بهش میدم

پس چرا بقیه بچه‌ها میخورن،تازه من فقد ی ق چایخوری بهش دادم،من دیدم نصف شیشه شیرو پرمیکنن میدن بچه

هر شیرخشکی به بچه نمیسازه دختر من همه شیرخشکا میورد بالا اخرسر شیرخشک نان بهش ساخت اما یوبوست میگرفت. بدن با بدن فرق داره اما به نوزاد سه ماهه فقط شیر و قطره ویتامین میدن

اول برای خودت بعد برای حاجت من اللهم صل علی محمد و آل محمد الهی آمین