2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی وقت پیش خوندمش جزعیاتش یادم نی

منم 3 سال پیش خوندم ولی برام جالب بود که در آخر شخصیت های آتئیست با یه فن عرفانی تله پاتی کردن و برای خواننده و شخصیت ها یکهو همه چیز فرو ریخت 

« اگر زندگانی روزانه‌ی شما در نظرتان حقیر می‌نماید تهمت ناچیزی بر آن نبندید. تهمت بر شماست که چندان شاعر نیستید تا جلال و جمال آن را دریابید. پیش هنرآفرین هیچ‌چیز و هیچ‌جا ناچیز و سرسری نیست.»
فرقی نداره بیشتر دنبال کتابیم که خیلی روم تاثیر بذاره

هرگز سازش نکنید  از کریس واس

روی سبک زندگی حرف زدنم و مذاکره کردنم خیلی تاثیر گذاشته..

مخونیس نوشته ی یک پزشک عصاب نظریه های علمی راجب جهان انسان هست روم تاثیر داشت خیلی زیاد...

کتاب طب سنتی هم دارم میخونم خیلی خیلی خیلی خیلی رو سبک زندگیم تاثیر گذاشته راجب مزاج ها بیماری ها درمانهای قدیمی مضرات و فایده های انواع گیاهان ... 

شعر هم خیلی تاثیر گذاره با فکر کردن به یه غزل میشه دید جالبی به دنیا پیدا کرد ... مخوصا اون شاعر هایی که شعراشون دو پهلو هست و بستگی به دید تو داره که از چه سمتی به قضیه نگاه کنی تا معنی متفاوتی بده.... 

یه کتاب دیگه هم بود سرگذشت یه دختر از کره شمالی بود دختری با هفت اسم برام جالب بود اینکه عقب نمیکشه کم نمیاره و همیشه در خال تلاشه... روم تاثیر داشت واقعا 

یکی دیگه هم هست انقراض چهارم 

راجب محیط زیسته اینکه ما ادما داریم با کارای اشتباهمو انقراض بعدی کره زمین رو رقم میزنیم خیلییییی روم تاثیر داشت

لایکم نکنین🦦
راجب چی بود؟

یه دختر که از زندگی که داره راضی نیست وارد یه دنیا میشه و‌ میتونه زندگی هایی که آرزوش رو داشته رو انتخاب کنه و زندگیشون کنه

جزییات رو نمیگم ،اما خیلی خوب بود،مجتبی شکوری معرفیش کرد

اولی رو خوندم خیلی قشنگه  اون دومی راجب چیه؟

تو دنیایی زندگی می کنیم که پر از صداست، حتی مغز خودمون هم مرتب در حال گفتنه، ما بین این همه همهمه گم شدیم و گم شده ی ما حرف زدن و شنیدن نیست، گمشده ی ما قدری سکوته تا صداهای واقعی را بشنویم،  تا از شنیدن لذت ببریم ,تا این ذهن یاوه گو را کمی آروم کنیم ، کتاب دوم به مزایای سکوت اشاره میکنه خیلی کوتاه و زیبا وصفش کرده

هرگز سازش نکنید  از کریس واس روی سبک زندگی حرف زدنم و مذاکره کردنم خیلی تاثیر گذاشته.. مخونیس ...

واای مرسی خیلی مفید و کاربردین مخصوصا اولی که راجب حرف زدنو ایناس من یکم نمیتونم خیلی خوب با بابا ارتباط بگیرم و خیلی و خوب صحبت کنم