2777
2789
عنوان

کتاب و کتاب خوانی✌کتابهای انگیزشی😊

| مشاهده متن کامل بحث + 910 بازدید | 39 پست
سلام عزیزم درمورد سوالی ک تو اون تاپیک پرسیدین میخواستم بگم توی قران نوشته حضرت ابراهیم اولین کسی بو ...

سلام آیه شو میدونید؟

آهای اهالی نی نی سایت!تورو خداهرتاپیکی رو باور نکنید!بعضیا دروغ میبافن به هم،یا اینکه تاپیک طرف داد میزنه که بابا من فاااانم باز یه عده میان توصیه و راهنمایی و...

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

هُوَ سَمَّاكُمُ الْمُسْلِمِينَ مِنْ قَبْلُ وَفِي هَذَا

آیه چنده چع سوره ای 

آهای اهالی نی نی سایت!تورو خداهرتاپیکی رو باور نکنید!بعضیا دروغ میبافن به هم،یا اینکه تاپیک طرف داد میزنه که بابا من فاااانم باز یه عده میان توصیه و راهنمایی و...
گوگل داری؟ کپی کن اینو میاره

آره آیه۷۸سوره حج که گفته آیینش اسلام بوده پس چرا درزمان پیامبر اسلام ظهور کرد

آره آیه۷۸سوره حج که گفته آیینش اسلام بوده پس چرا درزمان پیامبر اسلام ظهور کرد

خب دگ حرفای فلسفی هم ک میزنن میگن معنی اسلام تسلیمه 

این از نظر معنی 

ولی از نظر احکام بنظر من خیلی دین ما و بقیه در اصلش فرقی نداشته اینکه میگن اسلام کاملتره رو خیلی درک نمیکنم مگه بخاطر تحریف نشدن قران 

یک عدد چپی 

عزیزم درخواست دوستیمو قبول کن لینک کلیپ و عکس لباسمو برات بفرسم ت سایت نمیشه ولی ت خصوصی برا بچها فرستادم

من به دستای خدا خیره شده معجزه کرد🥺😭❤️خدایا شکررررت🙏🏼بخاطر یه سری مشکلات عشقم منو تنها کذاشت پا گذاشت رو دلش پشت سرشم نگاه نکرد داغون شدم من  بعد چهار ماه باز برگشت هنوزم باورم نمیشه معجزه شد برام اینو بگم دوستای گلم هیچوقت از خدا ناامید نشید خدا خیلی بزرگتر از این حرفاست از این معجزه های قشنک براتون آرزو میکنم که هیجوره باورتون نشه الهی. همیشه خندتون از تهه دل باشه وگربتون ازسر شوق❤️
عزیزم درخواست دوستیمو قبول کن لینک کلیپ و عکس لباسمو برات بفرسم ت سایت نمیشه ولی ت خصوصی برا بچها فر ...

قبول کردم.مرسی ولی مگه میشه تو خصوصی عکس فرستاد

قبول کردم.مرسی ولی مگه میشه تو خصوصی عکس فرستاد

اره عزیزم

من به دستای خدا خیره شده معجزه کرد🥺😭❤️خدایا شکررررت🙏🏼بخاطر یه سری مشکلات عشقم منو تنها کذاشت پا گذاشت رو دلش پشت سرشم نگاه نکرد داغون شدم من  بعد چهار ماه باز برگشت هنوزم باورم نمیشه معجزه شد برام اینو بگم دوستای گلم هیچوقت از خدا ناامید نشید خدا خیلی بزرگتر از این حرفاست از این معجزه های قشنک براتون آرزو میکنم که هیجوره باورتون نشه الهی. همیشه خندتون از تهه دل باشه وگربتون ازسر شوق❤️