2777
2789
عنوان

کتاب و کتاب خوانی✌کتابهای انگیزشی😊

| مشاهده متن کامل بحث + 910 بازدید | 39 پست

من بوف کورو خوندم ک رایگان بود الان هم دارم سلام بر ابراهیم رو میخونم ک ۱۳ تومن خریدمش واااقعا عالیه  

آهای اهالی نی نی سایت!تورو خداهرتاپیکی رو باور نکنید!بعضیا دروغ میبافن به هم،یا اینکه تاپیک طرف داد میزنه که بابا من فاااانم باز یه عده میان توصیه و راهنمایی و...

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اهان من اینطوری نمیتونم بخونم کتاب کاغذی با هیچی قابل مقایسه نیست و برای همیشه تو کتابخونه ادم میمون ...

آره درست میگی نسخه چاپی ی چیز دیگه س منم اول میگفتم نمیشه ولی الان راحتم وقتی رفتی تو کتاب مورد نظر دیگه لازم نیست صفحه رو پیدا کنی تا همونجایی ک خوندی برات میاره از طرفی هم اگه ی کتابیو خوندی و ازش خیلی خوشت اومد میتونی چاپیشو بخری

آهای اهالی نی نی سایت!تورو خداهرتاپیکی رو باور نکنید!بعضیا دروغ میبافن به هم،یا اینکه تاپیک طرف داد میزنه که بابا من فاااانم باز یه عده میان توصیه و راهنمایی و...
حتما شروع کن همیشه دوس داشتم کتاب بخرم بخونم انشالله اونایی ک پیدانکردم رو نسخه چاپیشونو میخرم ولی ا ...

آره باشگاه ۵ صبحی ها، نیمه تاریک وجود و چگونه کمالگرا نباشیم تو برنامم بود بخونم

@13narges64 @مامان_هلنا_بشم

@نارنگی_میقولی؟ @پریسا_1382

چرا تگ نمیشه بعضیا😬

سلام ممنون عزیزم کتاب های خوبی معرفی کردی من الان دارم کتاب ۱۹۸۴از جورج اورول میخونم اگه به رمان سیاسی علاقه داشته باشی جالبه برات

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
سلام ممنون عزیزم کتاب های خوبی معرفی کردی من الان دارم کتاب ۱۹۸۴از جورج اورول میخونم اگه به رمان سیا ...

خواهش میکنم،آره دوس دارم درکل،توهرزمینه ای باشه

خواهش میکنم،آره دوس دارم درکل،توهرزمینه ای باشه

پس پیشنهاد میدم سمفونی مردگان و بادبادک باز رو هم بخونی 

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
پس پیشنهاد میدم سمفونی مردگان و بادبادک باز رو هم بخونی 

اره اتفاقا سمفونی مردگان تو برناممه موضوعشون سیاسیه؟

اره اتفاقا سمفونی مردگان تو برناممه موضوعشون سیاسیه؟

نه درام اجتماعی 

بچه بهتون پیشنهاد میکنم حتما کتاب غرور و تعصب رو بخونید. برای من که خیلی تاثیر گذار بود. 

خیلی ممنون،میشه بگی موضوعش چیه

اینطور که مشخصه حتما درمورد غرور بیجا و ...