2777
2789
عنوان

مادرم نفرینم کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 468 بازدید | 24 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم اینا یه مشکلاتی تو گذشته شون بوده که ما خبر نداریم به کسی ام نمیتونن بگن و نگفتن، بگذر، ولش کن، چون مادر خودم بعد از شصت سال سن تازه به منو خواهرم مشکلات دوران کودکیش گفته، و ما تازه دلیل رفتارای بدشو فهمیدیم، زودتر برو خونه شوهر، اگه شوهرت خوبه

ببین مامانت میخواد تو عروسی بگیری و با ارزش بری سر خونه زندگیت و نمیتونه قبول کنه پول وام ازدواج رو شوهرت بذاره تو جیبش و برای تو عروسی نگیره اما نمیدونه چی بگع و چجوری بگع و ما خیر نداریم چی شده که زده به سیم آخر الان ...ولی اینو میدونم که پشتوانه ی خونواده برای یه زن تو زندگی مهمه

ببین مامانت میخواد تو عروسی بگیری و با ارزش بری سر خونه زندگیت و نمیتونه قبول کنه پول وام ازدواج رو ...

مامانم اگه عروسی میخواست چرا بهش اون شب نگفت؟مامانم همونیه که یه ماه پیش زد رو قران گفت به این قران من عروسیت نمیام.پس نگیری بهتره ابروت نمیره.مادرم دنبال اینه زندگیمو خراب کنه.تا روزی زندس من روی خوشبختیو نمیببنم