2777
2789
عنوان

لیزر هموروئید

797 بازدید | 10 پست

کسی اینجا هس که هموروئیدشو لیزر کرده باشع؟؟ گوشت اضافه رو کامل از بین میبره؟هیچ درد و سوزشی نداره فقط یه گوشت اضافه هس نمیدونم باید چیکار کنمش خیلی بدم میاد ازش 😑

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کسی چیزی نگفت متاسفانه، برای شمام بدون درده؟ 

بعد زایمانم زد بیرون... چندماهه اول بعد دستشویی رفتن تا 24 ساعت نمیتونستم بشینم از درد زیاد بعدش سر شد الان هیچ دردی نداره فقط بیرون زدست 

دلت که بزرگ باشه، خوشبختی🙂🙂
بعد زایمانم زد بیرون... چندماهه اول بعد دستشویی رفتن تا 24 ساعت نمیتونستم بشینم از درد زیاد بعدش سر ...

جالبه بر من هیچ دردی نداره فقط بیرون زدگیه مجردم هستم😑کاش اگ کسی لیزر کرده بود از تجربش میگف برامون 

من چند روز لیزر کردم تا امروز مشکلی نداشتم ولی امروز دوبار دفع داشتم با اینکه نرم ولی سوزش داشتم

‌♥من حسابم ز همـہ مرـבم این شهر جـבاست...  من‌ امیـבم‌ به‌ خـבا‌ و‌بعـב‌ خـבا‌هم‌ به‌ خـבاست!🙂️
اون گوشت اضافه کامل از بین رفت؟ کجا لیزر کردین؟ 

نه یکم ازش رو سوزونده شوهرم میگه کم کم داره خودشو جمع میکنه البته طول میکشه فک کنم بازم حدود یکی دوماه طول بکشه تا کاملا خوب بشه

خانم دکتر سولماز شریعت پناهی همدان 

‌♥من حسابم ز همـہ مرـבم این شهر جـבاست...  من‌ امیـבم‌ به‌ خـבا‌ و‌بعـב‌ خـבا‌هم‌ به‌ خـבاست!🙂️