2777
2789

قبونش بشم،تقریبا همسایه بودیم،(تو یه خیابون)مسیری ک بیشتر وقتا پیاده میرفتم از کوچه اونا بود،همیشه م با موتور یا میرفت یا میومد،دلم آب میشد میدیدمش،انقدم بد اخلاق بود و هست ک اصلا فکرشم نمیکردم همسرم بشه،خانوم سابق و دخترشم بعد از چند سال دیدم،اما بازم دلم براش پر پر میزد،و در کمال ناباوری جدا شدن،مادرش اومد خواستگاری من(منو تو  روضه خونه مون دیده بود)💞💞💞💞

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوستت چرا خود کشی کرده عزیزم

واقعا نمیدونم تیکه ایی از وجودمو با خودش بردو رفت🖤🥺

نمیدونم این راهیـ ک دارمـ میرم تهش خوبه یا بد  مادر خوبی ندارم مادر خوبی برای دخترم میشم  عاشق عکاسی از گل و گیاهم😇😇💞تایپک عکس گل و گیاه تگم کنین ملسی😘من وقتی نابود شدم ک دوستم ک ۱۹سال باهم بودیم خودکشی کرد هر شب خوابشو می بینم ک بغلم میکنه مث اون روزا ک تو مدرسه بودیم میشه براش یه فاتحه بفرستی دوست نازنینم🙏🙏اگ فرستادی بهم بگو بدونم😔😔شدیدا بهش نیاز دارم تو این روزا ولی نیستش هنوز صداش چشاش رفتاراش هر روز منو میکشه خدایا صبر بهم بده😭😭😭😭😭😭😭😭😢
خواهرم با برادر شوهرم ازدواج کردن ماهم از طریق رفت و امدا باهم آشنا شدیم با خواهرم جاری شدیم خوبه بد ...

من انقد خوشم میومد با خواهرم جاری باشیم همیشه فانتزیم بود ولی قسمت نشد

بیدارشو 🦋  پروانه من ببین زندگی داره صدامون میزنه ،🌺🌷🌺🌷🌺🌷🌺 .........عزیز دلم ی وقت فک نکنی بی ارزشی .......،🖤❤️🖤❤️......خیالت راحت اگه تو نباشی.       ی جای کار دنیا میلنگه.......تو بیدار شو خودم نازتو میکشم .........خودم میشم پدرت      مادرت      همدمت          عشقت.       نازنینم .......بیدارشو .......دنیا هنوز قشنگه .‌‌‌‌‌‌..    دنیا هنوز تورو صدا میزنه       🌱🌿🍃☘️    پروانه من      یادته خدا بهشتشو نشونمون داد         همونجا      دقیقا     همونجا      منتظرمونه         بالاخره      ی روزی      ی جایی      🦋    پروانه قلب خستم پر پروازم باش تنهام نزار 🖤🖤..
واقعا نمیدونم تیکه ایی از وجودمو با خودش بردو رفت🖤🥺

خدا به دلت ارامش بده عزیزم خیلی سخته 

بیدارشو 🦋  پروانه من ببین زندگی داره صدامون میزنه ،🌺🌷🌺🌷🌺🌷🌺 .........عزیز دلم ی وقت فک نکنی بی ارزشی .......،🖤❤️🖤❤️......خیالت راحت اگه تو نباشی.       ی جای کار دنیا میلنگه.......تو بیدار شو خودم نازتو میکشم .........خودم میشم پدرت      مادرت      همدمت          عشقت.       نازنینم .......بیدارشو .......دنیا هنوز قشنگه .‌‌‌‌‌‌..    دنیا هنوز تورو صدا میزنه       🌱🌿🍃☘️    پروانه من      یادته خدا بهشتشو نشونمون داد         همونجا      دقیقا     همونجا      منتظرمونه         بالاخره      ی روزی      ی جایی      🦋    پروانه قلب خستم پر پروازم باش تنهام نزار 🖤🖤..
همسرم برادر دوست دانشگاهم بود. یعنی دوست دانشگاهم خواهر شوهرمه😁. بعدها اصل و نصب مون رو درآوردیم ف ...

ای ژاااااااان

من انقد اسکول بازی درمیارم پیش دوستام ک یککک درصد نمیخوان بگیرنم🤣🤣

خدا به دلت ارامش بده عزیزم خیلی سخته 

قربونت برم قشنگم مرسی❤❤

نمیدونم این راهیـ ک دارمـ میرم تهش خوبه یا بد  مادر خوبی ندارم مادر خوبی برای دخترم میشم  عاشق عکاسی از گل و گیاهم😇😇💞تایپک عکس گل و گیاه تگم کنین ملسی😘من وقتی نابود شدم ک دوستم ک ۱۹سال باهم بودیم خودکشی کرد هر شب خوابشو می بینم ک بغلم میکنه مث اون روزا ک تو مدرسه بودیم میشه براش یه فاتحه بفرستی دوست نازنینم🙏🙏اگ فرستادی بهم بگو بدونم😔😔شدیدا بهش نیاز دارم تو این روزا ولی نیستش هنوز صداش چشاش رفتاراش هر روز منو میکشه خدایا صبر بهم بده😭😭😭😭😭😭😭😭😢
توروخدااا🤣🥲عزيزممم خوشبخت بشي 💋

مرسی قشنگم‌.❤منظورمو گرفتی

اره خوب بود ولی خواهرم طلاق گرفت

نگوو‌‌وووووو چرا عزیزم

ای ژاااااااان من انقد اسکول بازی درمیارم پیش دوستام ک یککک درصد نمیخوان بگیرنم🤣🤣

😂😂😂😂😂♥️

اصلا دلیل اینکه خواهر شوهرم میخواست خواهر شوهرم بشه همین بود. میگفت شما دوتا دیوونه‌اید به درد هم میخورید.یادش بخیر😂