2777
2789
عنوان

بارداری

39 بازدید | 5 پست

سلام دوستان من 15هفته و پنج روز رفتم سنو آنومالی گفت دختره. ممکنه اشتباه هم پیش بیاد. دوتا دختر دارم. یه سقط هم داشتم تنها دعام این بود پسر باشع هم خودم هم همسر و اطرافیانم یه جورایی ناراحتن و زخم زبون میزنن. باورم نمیشه که دختره. ظربان قلبش 155بود فکر کنم وزنش هم 130گرم نوشته میشه  بگید احتمالات پسر بودن چه جوریه یا حاملگی پسر چه جوریه هنوز امیدوارم

تعداد رای : 0
نظرسنجی
دختر
0
0%
دختر
0
0%
سقط
0
0%
بازم دختر
0
0%

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دخترنعمته ناراحت نباش دخترریحانه بهشتی هست خداهرکسیوبیشتردوستداشته باشه بهش دخترمیده

خدا هم باید یه کم دلش به حال بنده اش بسوزه وقتی در حد مرگ ناراحته. بخدا آرامش ندارم دارم روانی میشم 

خدا هم باید یه کم دلش به حال بنده اش بسوزه وقتی در حد مرگ ناراحته. بخدا آرامش ندارم دارم روانی میشم& ...

عزیزم به حرف دیگران گوش نده چه دختر چه پسرایا میتونی یه بندانگشتشو خودت درست کنی ؟پس ناراحت نباش شایداین دختر خیلی بهترازچندتاپسربراتون باشه

دخترگلم تو تمام زندگیمی نور زندگیم نورای من