2777
2789

ميخاي سقط كني يعني؟

اتفاقای الانت و مشکلات الانت ساله دیگه ی درصدم برات ارزش ندارن ، سال دیگه تمامه مشکلات الانت حل شدن و حتی بعضیاشو یا یادتم نمیاد ، پس از زندگیت لذت ببرو انقدر درگیر مشکلاتت نشو.

نه عزیزم 

بارداری اولم مولار شد کلی بدبختی کشیدم درمان شدم 

دوباره باردار شدم ، متاسفانه صدای قلبش شنیده نشد ،یک ماه پیشم مجبور شدم کورتاژ کنم

دنبال یه دکتر خوبم که همه ی آزمایشات رو برام بنویسه ، دیگه طاقت سقط ندارم ، روحم داغون شده 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم  بارداری اولم مولار شد کلی بدبختی کشیدم درمان شدم  دوباره باردار شدم ، متاسفانه ...

برو پیش خانوم نفیسه برادران 

من ۷ تا سقط داشتم 

دخترم سال ۹۷ دنیا اومد خداروشکر 

بزن گوگل هم آدرسش میاد هم اینترنتی باید نوبت بگیری

مطبش نزدیک بیمارستان امام رضاس

برو پیش خانوم نفیسه برادران  من ۷ تا سقط داشتم  دخترم سال ۹۷ دنیا اومد خداروشکر  ب ...

ممنون عزیزم 

دلیل سقط هاتون مشخص شد ؟ 

و اینکه شما آزمایش ایمنی ، انعقادی ، ژنتیک رو دادین؟

برو پیش خانوم نفیسه برادران  من ۷ تا سقط داشتم  دخترم سال ۹۷ دنیا اومد خداروشکر  ب ...

راستش میخواستم برم پیش ایشون ولی در مورد دکتر برادران نوشتن که قصور پزشکی داشته برای امیر عباس 

بخاطر همون پشیمون شدم 

راستش میخواستم برم پیش ایشون ولی در مورد دکتر برادران نوشتن که قصور پزشکی داشته برای امیر عباس  ...

مشکلاته پزشکی واسه هر دکتری ممکنه پیش بیاد 

خداروشکر منکه مشکلی نداستم پیششون از اول مثبت شدن بی بی چک پیششون بودم تا اخر

توام دلتو صاف کن و برو انشالله که به زودی دامنت سبز شه

ممنون عزیزم  دلیل سقط هاتون مشخص شد ؟  و اینکه شما آزمایش ایمنی ، انعقادی ، ژنتیک رو داد ...

من واسم ازمایشارو نوشت ولی به ازمایش نرسیدم بی بیم مثبت شد که دیگه خانوم دکتر امپول و شیاف رو واسم شروع کرد