2777
2789
عنوان

بیاین هر چی توی دلمون هست و بگیم:)

118 بازدید | 18 پست

آرزو دارم یکی و داشتم وجودم براش مهم بود:) 

آرزو دارم مامانم فکر نکنه هر*زه ام:) 

آرزو دارم مامانم همیشه تهدیدم نکنه با بزور شوهر دادنم:) 

آرزو دارم وقتی داییم یچی بهم میگه یا میزنتم حتی به شوخی اینقدر مامانم نخنده بهم من پوست بدنم نازکه زودی قرمز میشه و دردم میگیره:) 

آرزو دارم یه بار قبل خواب بابام بوسم کنه و بغلم کنه:) 

بیاین شما هم آرزو هاتون و هر چی توی دلتون هست و بگین🙂

کاربری قبلا دست دو نفره بوده الان فقط دست منه🌷✨.... نی نی سایت از سرزمین عجایب هم عجیب تره یهو میای میبینی پدرشوهر و خواهر شوهر با همن  

چند سالته اسی؟ 

حالا اگه اینستا پست میذاشتم میگفتم لایک کن ، نمیکردی 😒شوخی زیاد میکنم😁 نه لایک کن نه دلخور شو 🫀                         بله دانشجوی پزشکی هستم .میام اینجا تا از درس دور باشم . میشه لطفا سوال کنکوری نپرسی؟🥺❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ارزو دارم به زندگی خیلی قشنگی برسی اسی 

مشخصه خیلی خوش قلب و پاکی

من ارزو دارم وقتی میام سایت کسی به کسی خیانت نکرده باشه کسی کسیو تحقیر نکرده باشه

کسی از خانوادش نناله

کسی نگه مریضم کسی از استرس کنکور مریض نشده باشه

ارزمه همه لبشون خندون باشه حالشون خوب باشه

بتونم ادم خوبی باشم 

کنکورم و خوب بدم پزشکیمو قبول بشم

همه موفق بشن

حال همه خوب شه

مریضا خوب شن

ولله عاقبه الامور.. میشه واسم دعا کنی به پزشکیم برسم؟🥺❤️                                                      وقت عذا نیست که هنگامه ی خشم است ..

آرزو دارم یکم گذشته ها یادم بره زندگی کنم بدون اینکه گذشته آزارم بده و این غیر ممکنه یادم بره

میگویند ب عقایدم احترام بذار! میگویم تو حتی نمی‌دانی عقایدت چیست!مختلف الاضلاعی ک هر زاویه اش ب چندسو است!___آفتاب پرستی ک در شب ماه را میپرستد___ حاصل عشق مترسک ب کلاغ مرگ یک مزرعه است...  

ارزو دارم اینقدر مودی نباشیم یه دقیقه خوب یه دقیقه بد .اینقدر احساساتی نباشم و زود عصبانی نشم .ارزو داشتم میتونستم یه جهانگرد بشم . 

Amor mio arash♥️♥️♥️                                            مامان آیلین و آیدین                                         
چند سالته اسی؟ 

17 فروردین میشم 18 منتظرم زودتر 18 سالم بشه مستقل بشم

کاربری قبلا دست دو نفره بوده الان فقط دست منه🌷✨.... نی نی سایت از سرزمین عجایب هم عجیب تره یهو میای میبینی پدرشوهر و خواهر شوهر با همن