2777
2789
عنوان

چله نماز شب برای...

149 بازدید | 5 پست

دفع جن عاشق یا همزاد کسی انجام داده؟!

نتیجه گرفتین یا نه 🥺

من سارا هستم ۲۶ سالمه ( نام کاربریم همینجوری زدم و نتونستم تغییر بدمش) 

نی نی سایت خوندم گفتن که نماز حضرت زهرا رو بخونید

دو رکعت هست رکغت اول حمد و ۱۰۰ قدر

رکعت دوم حمد و ۱۰۰ توحید

۱۴ روز هم بخون اگر حل نشد بیشتر بخون بعضی ها تا دو ماه هم میخونن خیلی مجربه

اگه خواستی بخونی بگو که دعای پایانش رو هم بهت بگم که بخونی ان‌شاءالله مشکلت حل شه

میگن تو خواب بهت نشون میدن که طلسم شدی یا نه چه کسی طلسمت کرده

دیوونه کجا داره جز در خونه ی حسین❤                                         هر حاجتی داری الهی بگیری/الهی حرم رو ندیده نمیری/        بخدا روضه ی ارباب جای عبد روسیاهه🖤اگه روسیاهی رو کن اینجا بهترین پناهه❤توی سختی ها و تو نا امیدی بگو حسین/اگه آخرِخط دیگه رسیدی بگو حسین🖤بین این همه زشتی و پلیدی بگو حسین❤اگه از همه ی دنیا بریدی بگو حسین🖤بی نیازِ غیر بشی بگو حسین❤عاقبت بخیر بشی بگو حسین❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نی نی سایت خوندم گفتن که نماز حضرت زهرا رو بخونید دو رکعت هست رکغت اول حمد و ۱۰۰ قدر رکعت دوم حمد ...

آهان مرسی عزیزم 🌸💕

من سارا هستم ۲۶ سالمه ( نام کاربریم همینجوری زدم و نتونستم تغییر بدمش) 

آهان مرسی عزیزم 🌸💕

دیوونه کجا داره جز در خونه ی حسین❤                                         هر حاجتی داری الهی بگیری/الهی حرم رو ندیده نمیری/        بخدا روضه ی ارباب جای عبد روسیاهه🖤اگه روسیاهی رو کن اینجا بهترین پناهه❤توی سختی ها و تو نا امیدی بگو حسین/اگه آخرِخط دیگه رسیدی بگو حسین🖤بین این همه زشتی و پلیدی بگو حسین❤اگه از همه ی دنیا بریدی بگو حسین🖤بی نیازِ غیر بشی بگو حسین❤عاقبت بخیر بشی بگو حسین❤