2777
2789

میییگم من موهام رنگ نشده اس..می‌خوام برم کراتین.. ولی حتما می‌خوام جای خوب برم... تجربه دارین راهنماییم کنید..

مثلا چه برندی خوبه ؟

براتون ماندگاری داشته؟

ریزش مو براتون کم شده یا زیاد؟

موهاتون صافه صافه هنوز؟

ممنون میشم اگه انجام دادین جواب بدین 🌹 بوس💋

بهله انجام دادم و راضیم 

دیگ طرف نمیاد ک مارک محصولی ک استفاده میکنه رو بت بگه خودشو لو بده پیش رقیباش 

قططعا کسی ک مشتری براش مهمه مواد خوب میزنه تا بره واسش مشتری بیاره

باشه، توخوبی😏

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بهله انجام دادم و راضیم  دیگ طرف نمیاد ک مارک محصولی ک استفاده میکنه رو بت بگه خودشو لو بده پی ...

نیاز ب اتو داره بعد از کراتین

منطورم هر روز هست

چ شامپویی استفاده میکنی

موهاتو با کش مو میبندی شکسته میشه

خدای خوبم شکرت

ی ماه شده کردم دومین تجربمه

ی بار کردم خیلی بد بود اصلا نموند حتی ی ماه 

الان برق میزنه عین روز اولش البته میگم تقریبا ی ماه و خورده ای گذشته ولی تا الان راضی بودم ریزش مو داشتم تا قبل کراتینه ولی یکم کمتر شد ریزش موهام البته هنوزم هس

مربی بدنسازیتونم😍💪🏻....به نام خداوند رنگین کمان🌈🖤
نیاز ب اتو داره بعد از کراتین منطورم هر روز هست چ شامپویی استفاده میکنی موهاتو با کش مو میبندی شک ...

ن نداره فقط سشوار معمولی 

شامپو و‌ماسک بدون سولفات 

با کش بستنی رد میندازه خب طبیعیه رو موها خودتم رد میندازه دگ باز از حموم دراومدنی درس میشه و نزدیک یک ساله انجام دادم

باشه، توخوبی😏
نیاز ب اتو داره بعد از کراتین منطورم هر روز هست چ شامپویی استفاده میکنی موهاتو با کش مو میبندی شک ...

نه بابا اتو نمیخواد فقط هروقت از حموم میایی نباید موهات تو هوای آزاد خشک شه باید با سشوار خشک کنی

بهله انجام دادم و راضیم  دیگ طرف نمیاد ک مارک محصولی ک استفاده میکنه رو بت بگه خودشو لو بده پی ...

نه خب می‌خوام مطمعن بشم..از چندجا مثلا اسم مواد پرسیدم ..نمیدونم کدوم خوبه ک برم

نه بابا اتو نمیخواد فقط هروقت از حموم میایی نباید موهات تو هوای آزاد خشک شه باید با سشوار خشک کنی

موخوره نمیگیری مدام با سشوار خشک بشن یا وز،نمیشن

استفاده مداوم از،سشوار

خدای خوبم شکرت

موخوره نمیگیری مدام با سشوار خشک بشن یا وز،نمیشن استفاده مداوم از،سشوار

اینو باید بعدا از رفتن کراتینه اش گفت چون الان مواد داره وز نمیشه همون‌جوری برق میزنه و لخته ولی ممکنه بعد ی سال اینا که مواد بره مو آسیب دیده باشه

فدات نه والا معمولاً اسم موادشونو نمیگن به آدم

عزیزم یه سوال دارم ازت...  موها ب زور یکم بلند کردم ب اندازه سه چار سانت موخوره گرفته. و هم خشکه.. میخام کراتین کنم الان اگ بخام کراتین کنم موخوره هاشو کوتاه میکنه؟  

آخه من دلم نمیخاد کوتاهش کنم انقد آرزوی موی بلند دارم. 

بی پناهی یعنی  ، زیر آوار کسی بمانی ک، قرار بود، تکیه گاهت باشدد..... 

عزیزم یه سوال دارم ازت...  موها ب زور یکم بلند کردم ب اندازه سه چار سانت موخوره گرفته. و هم خشکه.. میخام کراتین کنم الان اگ بخام کراتین کنم موخوره هاشو کوتاه میکنه؟

بی پناهی یعنی  ، زیر آوار کسی بمانی ک، قرار بود، تکیه گاهت باشدد.....