2777
2789

من یه ادمی ک نشخوارفکری زیاد میکنم و کافیه یه نفر بد باهام حرف بزنه تا ده روز هی تو ذهنم مرورش میکنم و اضطراب میگیرم 

الان اومدم مرخصی هی زنگ میزنن با لحن بدو تند همکارام ک فلان وسیله کجاست؟فلان برگه رو‌کجاگذاشتی و...

این دونفر هم چشم ندارن کسی بره مرخصی فقط خودشون باید برن،حتی چشم ندارن بیینن اضافه کار واسم رد شده سررریع شر درست میکنن و زیراب میزنن

میدونم برگردم میخوان برام دردسر درست کنن و الکی بگن کارشو نکرده و رفته اینم بگم ک دخترخاله همدیگه ن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

محیط کار قبلی من همین بود دقیقا 

منم یه روز صبح وسایلامو ریختم تو پلاستیک اتوبوس گرفتم برگشتم شهرمون یه پیام دادم که دیگه نمییام 

و دیگه هم نرفتم

روزمرگی های یک پرستار .... من دوست دارم با شما دردو دل کنم 🙂🌈....بنویسید امیدوارترین بودیم آن زمان که تن هایمان آغشته درد و زخم بود ....عکس پروفایلم خودم نیستم ⭐آقایون محترم سایت درخواست ندید و توی تاپیکام شرکت نکنید...

گلم مشکلتونو حل کنید وگرنه تمام دنیا برای شما میشه استرس و نشخوارهای بیشتر

« اگر زندگانی روزانه‌ی شما در نظرتان حقیر می‌نماید تهمت ناچیزی بر آن نبندید. تهمت بر شماست که چندان شاعر نیستید تا جلال و جمال آن را دریابید. پیش هنرآفرین هیچ‌چیز و هیچ‌جا ناچیز و سرسری نیست.»
منم اخلاقم عین شماست. کلی به حرفهای همکارا فکر میکنم. اونا هم تنها هنرشون زیرآب زنی است.  اونق ...

من فکر میکردم فقط تو بخش خصوصی اینطور چیزا هست

نگو‌ تو بخش دولتی هم هست

من فکر میکردم فقط تو بخش خصوصی اینطور چیزا هست نگو‌ تو بخش دولتی هم هست

همه تو فکر خودشون هستند. قدیم مردم به همدیگه رحم میکردند چون اهل یه شهر و یه قوم و قبیله بودند اما الان نه.