2777
2789
عنوان

چرا این مریضی تمومی نداره

| مشاهده متن کامل بحث + 295 بازدید | 47 پست
همه همینجوری بابا لامصب تمومی نداره ولی به بچه زیاد دارو نده مخصوصا آنتی بیوتیک زیاد نده کوچیکه واس ...

اخه عزیزم من همه اینا رو میدم کلا تو خونمون همش رو گاز شلغم وکدو ‌دمنوش سرخ کردنی ک اصلا،ولی یدفعه عفونی میشه مجبوری میدم میزنه به ریش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من چی بگم خواهر دیشب بودم تهران پیش دکتر فلاح پور، برا آلرزژی ب بچه 6سالم کورتون داد دیگه زد دادم ...

والا منم باور نمیکنم نمیدونم این بچه ها چه گناهی دارن هیچی ازشون نمونده،دکترم به پسر من سری قبل برای سرفه شدید قرص کورتن داد ک موقتی جواب داد تا وقتی میخورد

عزیزم اول ک میبرم دکتر بهش نمیده یدفعه تبش طولانی میشه وسینش چرکی میشع دیگ مجبوری دکتر میده باز دوبا ...

ببین بچتو بستری کن تا این انتی بیوتیکا کبد بچه رو خراب نکردن یه هفته بستری اش کن سرم بگیره عفونت از بدنش میره دیگه هم نذار بره مهد 

ببین بچتو بستری کن تا این انتی بیوتیکا کبد بچه رو خراب نکردن یه هفته بستری اش کن سرم بگیره عفونت از ...

الان بردمش دکتر داشتم دیونه میشدم گفتم فردا هم جمعه هست با بچه مریض،دکتر گفت انتی بیوتیک لازم نداره خیلی استفاده کرده ولی خیلی سینش صدا میداد بهش اسپره داد وامپول هیدروکرتیزون