2777
2789
عنوان

چرا این مریضی تمومی نداره

295 بازدید | 47 پست

دیگه کم اوردم بچم هی مریضه دوهفته مریضه یک هفته خوبه باز دوهفته مریض دیگ خسته شدم انقد بهش دارو انتی دادم چقدم دمنوش دارو گیاهی میدم الانم اون هفته تازه انتی بیوتیک تموم شد از دیروز ابریزش بینی گرفته قطع نمیشه هرچی میدم دیگ کم اوردم ۵سالش

و همچنین😢

خدا اگر بخواد هیچ‌کس جلو دارش نیست امیدوارم ک خدا برات بخواد💞  تو زندگیم ی آدمایی هستن ک با هر کلمه حرفاشون  بارها بارها ب خودم میگم کاش هیچوقت نمیشناختمشون😄    

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دخترمنم سه ماه درگیر بود شش دوره انتی بیوتیک خورد...دو دستگاه اسپری تنفسی و قرص ایروکاست و اسپری بینی ..تا یکم بهتر شد.چهاربار دکتر بردم

و انسان به اندازه ی امنیتی که به دیگران میدهد،مومن است🕊

همه همینجوری بابا لامصب تمومی نداره

ولی به بچه زیاد دارو نده مخصوصا آنتی بیوتیک زیاد نده کوچیکه واسه بدنشم زیاد خوب نیست

سعی کن کم کم با سوپ و آش های خوشمزه (که بخوره) خوبش کنی

آبریزشش هم خوبه جرا میخوای قطع بشه بزار اون چرا قشنگ بزنن بیرون آبریزش نشونه خوبیه