2777
2789
عنوان

ادامه ماجرای پدر شوهرم

2751 بازدید | 81 پست

بهتون گفته بودم که پدر شوهرم بعد سی سال زندگی میخواد بره یه دختر جوون رو بگیره...مادر شوهرم دلش خووونه....تاپیک قبلی همه چیز رو گفتم...خلاصه........دیگه مادرشوهرم گفت من و همسرم بریم شهر دختره با بابای دختره صحبت کنیم...روشنش کنیم....وقت هم نداشتیم  چون همین آخر هفته قرار بود پدر شوهرم بره  و عقدش کنه.....

من و همسرم بچه ها رو پیش مادر شوهرم گذاشتیم و گفتیم داریم میریم یک روزه ماموریت کاری که پدر همسرم شک نکنن...

صبح زود بلیط هواپيما داشتیم ....وقتی رسیدیم فرودگاه فهمیدیم انقدرهول بودیم بلیط اشتباهی برای ده روز بعده 🤦‍♀

خلاصه تاکسی اینترنی گرفتیم و تا اون شهر که ۱۲ ساعت طول کشید رفتیم 😬

مادر شوهرم آدرس خونه دختره و شماره باباهه بهمون داده بود...شب رفتيم خونشون رو پیدا کردیم ولی دیروقت بود.....رفتیم پرس و جو از مغازه ها که به نظرتون چطور میشه به باباهه بگیم بیاد باهاش حرف بزنیم که خانواده نفهمن چون اگه بفهمن خیلی بد میشه...اونا هم گفتم بريد همین روبرو زینبیه هست مادر شهیدی هستن میتونه کمکتون کنه...یکم دلم آروم گرفت...نمیدونید چقدرررر پنهونکاری سخته...خیلی......

دل تو دلم نبود....پسر اون حاج خانوم گفت امشب اینجا بخوابید تا فردا ان شاالله که خدا کمک کنه....

شب بیهوش شدم از خستگی صبح تماس گرفتیم به اون شماره فهمیدیم که شماره داداششه بود....به حاج آقایی که تو زینبیه بود گفتیم به یه بهونه ای پدره رو بیار....ممکنه داداششه هم طرف خواهرش باشه ....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

در هر صورت این حاج آقا رفت ولی نتونست پدره رو بیاره گفت باید بیان خونه خودمون....من حدس می‌زنم برای چی اومدن...

ما هم دیگه گفتیم مرگ یه بار شیون یه بار

رفتیم اونجا ....کلی تحویلمون گرفت ...در رو بستیم فقط خودش حرفا رو بشنوه...گفتیم  که پدر شوهرم از لحاظ مالی خوب نیست....

دخترتون با چه انگیزه ای داره وارد این زندگی میشه که اشک و آه پشتشه...همسر اول این آقا  راضی نیست ما هم راضی نیستیم...گفت ما که دخترمون رو که  نمیخوایم بدبخت کنیم مطمئن باشید منتفیه...گفتیم باشه از طرف شما منتفیه...دخترتون چی؟اون با بابامون در ارتباطه...باورش نمیشد...همون لحظه داداششه اومد...باباهه ما رو معرفی کرد..اینم گذاشت کف دست دختره...چند دقیقه بعد تماس های پدر شوهرم شروع شد....هی به من زنگ میزد...هم به شوهرم..به باباهه گفتیم اکه با هم در ارتباط نیستن چطور پدر شوهرم با خبر شد؟؟؟

عجب...

چقد شنیدن این اتفاقا تلخ

تاپیک مانکن های زیبا    💜                                            زیرگروه بنفش💜تاريخ شروع رژیم:۱۷/۹/۱۴۰۱ وزن شروع84         هدف اول۷9🔒 هدف دوم ۷۴🔒هدف سوم۶9🔒هدف چهارم۶6🔒 هدف آخر۶3💪۹/۲۰=>۸۳.۲🧡                  ❤️۹/۲۷=>۸۱/۳۰۰.❤️                ۹/۳۰=>۸۰/۹💜  💚۱۰/۱۲=>۸۰💚   💛۱۰/۱۹=>۷۹💛

پدر رفت به دخترش یکم توپید اومد ..خلاصه باباهه گفت منتفیه...برگشتیم پدر شوهرم....زنگ زد جواب دادم...گفت کجایید؟.گفتم خودتون که میدونید...گفت غلط کردید رفتید دیگه پاتون رو تو خونه من نذارید.....به شوهرم هم زنگ زد گفت.....وای از اونور مادر شوهرم زنگ زد..پسر کوچیکم گریه میکرد ‌.‌نقطه ضعفم گريه  ی پسرمه..دیکه بعد چند روز استرس فرو ریختم...فقط رفتم بغل شوهرم گريه کردم تا یکم آروم شم ...اما همچنان ما جراها داریم....خسته شدم از تایپ😅

عزیزم جسارتا دختره چند سالش بوده؟طلاق گرفته بود قبلا

تاپیک مانکن های زیبا    💜                                            زیرگروه بنفش💜تاريخ شروع رژیم:۱۷/۹/۱۴۰۱ وزن شروع84         هدف اول۷9🔒 هدف دوم ۷۴🔒هدف سوم۶9🔒هدف چهارم۶6🔒 هدف آخر۶3💪۹/۲۰=>۸۳.۲🧡                  ❤️۹/۲۷=>۸۱/۳۰۰.❤️                ۹/۳۰=>۸۰/۹💜  💚۱۰/۱۲=>۸۰💚   💛۱۰/۱۹=>۷۹💛

وایییی خدای من چقد تلخ

خب بقیش

دوست عزیزی ک هی ریپ میزنی پروفت مولاناست خودم میدونم  چون با قیافه سعدی حال نمیکنم مولانا گذاشتم  هیچکس واسه من دوبار عزیز نمیشه..هرچی بوده همون ی بار بوده   وقتی باهات بحثم میشه نرو تاپیکامو چک کنی و بیای یگی تو فلان تو بهمان😂اونا هرچی بوده گذشته درمورد الان باهام بحث کن😉 آدم شوخی ام و تموم سعی ام اینه اینجا فقط بخندونمو دل کسیو نشکنم..پس اون آدمی نباش ک مجبورشم دلشو بشکونم💜🌱
نه مجرده خودشون میگن ۳۷ ولی جوونتره

اییی وای🙁