2777
2789
عنوان

اولین باره مهمون میاد خونم

765 بازدید | 27 پست

اولین باره ب جز خونواده هامون مهمون میاد خونمون، همکار و دوست شوهرم با خانومش، کلی استرس دارم😐بعد ی سال خونه داری فک میکنی هیچی بلد نیستم قراره کلی ب گا..ییی درس کنم😐تازه اونم با بچه نوزاد دوماهه، از صب به خزار مصیبت تونشتم کارامو ردیف کنم، فقظ مونده آبکشی برنجم ک اونم نزدیک شام میزارم، اینقد میترسم غذام بد بشه با اینکه غذاییه ک صدبار تاحالا گذاشتم و به حد کافی توش مهارت دارم، دعا کنید خوب پیش بره. راستی من اثلا تعارف کردن بلد نیستم😐اصلا نمیدونم اونا اومدن چی بگم از چی حرف بژنم چطوری تعا ف کنم😐وای خاک ت سرم ت این دوسال داشتم چیکار میکردم، وای چقد سخته

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظر کم سن وسال میای

آرزومیکنم واسه هرکی این امضا رو میخونه😍 وقتی دلتون پر غمه🥺    خداوند سورپرایزتون کنه واون چیزی که مدتها منتظریشین روبهتون عنایت کنه💌  واون لحظه گریه کنین گریه اییی غرق در خوشی   که خنده جوابگوی این حد از خوشحالی نباشه🙏

برنجتم آبکش کن نزدیک اومدن زیرشو روشن کن دم بکشه 

یع موقع میبینی موقع آبکش بچه وایمیسته به جیغ کلی استرس میکشی الان آبکش کن هیچی نمیشه که مهمون اومد فقط بشینی پیششون میزتم آماده کن کاراتو جلو بنداز

عزیزم اولا اصلا استرس نداشته باش .هیچی سلام و احوال پرسی هرچیزی می‌بری بگو بفرمایید میل کنید و از این حرفا.مهربانانه برخورد کن لبخند رو لبت باشه .خوش بگذره

خدایااا کمکم کن .خییبلی تنهاااام  
دیگ ماشاالله کد بانویی چرا استرس گرفتی دسرم درست کردی 

اره ببین سالاد کاهو ، دسر، کیک شکلاتی، میوه هارم شستم چیدم گذاتشم یخجال، خورشتم امادس، میز شامم چیدم، سس برا سالاد درس کردم ، سوپمم حاضره، ولی همش فک میکنم ی چیزی رو از قلم انداختم😐

گلم چقدر الکی استرس داری بعد تموم شدن مهمونی میفهمی که الکی به خودت استرس دادی،خودت باش راحت وریلکس،من هیچ وقت طعم غذامو نمیچشم چه برسه به استرسش  سعی کن محبت امیز صحبت کنی بجای تعارف خشک وخالی واینکه اصلا اجازه غیبت نده همین وتمااام موفق باشی  

اره ببین سالاد کاهو ، دسر، کیک شکلاتی، میوه هارم شستم چیدم گذاتشم یخجال، خورشتم امادس، میز شامم چیدم ...

بابا عالیععع ک افرین بهت عزیزممم خیلی خوبه

ی زعفرونم دم کن برای تزیین برنجت 

شام چی گزاشتی

هیچی استرس نداره

مگه خونه پدرت مهمون نمیومد؟

تو ایران همه مهمونیا موضوع برا صحبت فراوونه😂 گرونی و دلاااارررر

پذیراییم راحت باش. فک کن خانواده خودتن

فقط نحوه حرف زدنتو نگرانم... فک کن جلو بچه خودت و مهمون بگی "بگ...."😶😶

میرخان: شایدهم مکرزنان؟؟                روشنک:خرد تا به زنان برسد نامش مکر میشود!!نه؟؟.....و مکر تا به مردان برسد نام عقل میگیرد!!!   میرخان:قصه هایی هم هست درمورد زنان بدکاره!!  روشنک:که نتیجه مردان بدکاره اند...!!!                 شب هزار و یکم"بهرام بیضایی"