2777
2789
عنوان

شوهرم حرفای بدی بهم زد

| مشاهده متن کامل بحث + 1175 بازدید | 43 پست

خروجی ماشین لباسشویی رو ایشون باید یکی بیاره درست کنه یعنی چی که شما هر سری باید حواست باشه این کارو کنی

برای شب هم نگو نمیری، تو راه که میرین بگو تو که گفتی من دهاتیم سر در نمیارم از چیزی پس چی شده دست به دامن من شدی

از لفظ دهاتی هم درست نیست استفاده کنه

هیچ‌اتفاقی‌اتفاقی‌اتفاق‌نمی‌افتد:)

برو ولی یاش بیار که چرت وپرت گفته ،مرتیکه خونه ش آب وفاضلاب درست نداره ادعاشم میشه .بگو بدبخت دلم برات میسوزه میام تا حداقل زندگی خودم بهتر بشه ،بگو تو یه آدم بی ادبی حیف از دهاتی که به دهن تو بی فرنگ پر مدعا بیاد .

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واقعا این مردا بعضی وقتا عقلشون رو کرایه میدن!عزیزم بازم خودت ضررمیکنی،برو برنده شو،بعدش. باخنده بگو دهاتی عاقل به من میگن،ادم دهاتی هم باشه بایدمثل من زرنگ‌باشه و ازپس این کارا بربیاد نه اینکه لباس شستن  بلد باشه که هر ننه قمری بلده

درسته اون خیلی کارش اشتباه بود ولی اگه تو نری فقط از نظر مالی ضرر کردی و اون هیچوقت بهت اصرار نمیکنه که باهاش بری پس عملا یه دلیل برای خودت درست میکنی که بعدا خودتو سرزنش کنی که اگه باهاش رفته بودی بهتر بود.ولی از اونجا که اومدین حتما بهش بفهمون که باهات اشتباه برخورد کرده حتی اگه معذرت خواهی هم نکرد باید به اشتباهش پی ببره.موفق باشی

پسر خوشگلم 5/2 /1402به دنیا اومد .تقدیم به فرزندم زود بزرگ نشو مادر. کودکیت را بی حساب می خواهم و در پناهش جوانیم را ! زود بزرگ نشو فرزندم قهقهه بزن ، جیغ بکش ، گریه کن ، لوس شو ، بچگی کن ، ولی زود بزرگ نشو تمام هستی ام . آرام آرام پیش برو ، آن سوی سن وسال هیچ خبری نیست گلم. هرچه جلوتر می روی همه چیز تـندتر از تو قدم بر می دارد. حالا هنوز دنیا به پای تو نمی رسد از پاکی . الهی هرگز هم قدمش نشوی هرگز! همیشه از دنیای ما آدم بزرگ ها جلوتر باش ، یک قدم ، دو قدم ، ولی زود بزرگ نشو مادر. آرام آرام پیش برو گلم. آنجا که عمر وزن می گیرد دنیا به قدری سبک می شود که هیچ هیجانی برای پیمودنش نخواهی داشت. آن سوی سن و سال خبری نیست . کودکی کن ، از ته دل بخند
پدرو مادر من دهاتی بودنو آدمن خیلیم می فهمن دهاتی ودن بد نیس به نظرم

پدرو مادر شما روستایی بودن و باشعور و محترم گلم 🌷

دهاتی ینی بی فرهنگ و بی لول

دهاتی با روستایی یکی نیست عزیزم ❤️❤️

برو وقتی اکی شد تو راه برگشت بهش بگو همین دهاتی اگه نبود تو هشتت گرو نهت بود شهری 

یاد اون دیالوگ از فیلم لئون افتادم که لئون به ماتیلدا گفت: تو به زمان نیاز داری تا یک کمی بزرگ بشی! ماتیلدا گفت: من دیگه بزرگ شدنم تموم شده؛ بعد از این فقط سنم زیاد میشه..🏵️
پدرو مادر من دهاتی بودنو آدمن خیلیم می فهمن دهاتی ودن بد نیس به نظرم

آره بهش گفتم من اگرم دهاتی هستم افتخار میکنم بهش

بهش گفتم به لطف دهاتی بودنم نمیتونی منو از لباس شستن با دست بترسونی 

حالا جالبه خودشم از همون روستایه

راستش میدونم بهتره بری اما من کینه ای و گند اخلاقم متاسفانه و نمیرم و میگم داهاتیم خودت برو

اما تو طبق حرف دوستان پیش برو و قراردتو ببند بعدش بگو همین دهاتی نبود الان صاحب .... نبودی