2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ب نظرم برید با دختره حرف بزنید پاشو از زندگی داداشتون بکشه بیرون

دختره دنبال چیزای دیگست هم سنش بیشتره هم همون اول گفته بیا خاستگاری پولم ک گرفته. 

داداشتم بچست 22 سالشه دختره گیرش اورده تلکش کنه به نظرم

داداشتون ک الان متوجه نیست کامل ب بلوغ اصلی نرسیده فک میکنه عاشق شده شما برید با دختره حرف بزنید متوجه بشه داداشتون بی کس و کار نیست 

زن داداش من ۶ماه ازش بزرگتره

مریضی هم داشته و ب برادرم نگفته

عجیب اینه ک جوری برادرم ازش می‌ترسه ک حد نداره

انگار وقتی خانم بزرگتر باشه زورش زیادتره و تسلط بیشتری داره 

فقط امر و نهی می‌کنه 

فقط قهر 

میگه من از تو سر ترم تا بیماریش ب چشم نیاد. این ۶ماه بزرگه حالا پنج سال ک جای خود داره

البته نظر من اینه

ب نظرم برید با دختره حرف بزنید پاشو از زندگی داداشتون بکشه بیرون دختره دنبال چیزای دیگست هم سنش بیش ...

دختره ام اس داره نمیشه رفت سراغش .این داداشم باید بیاد سر عقل

زن داداش من ۶ماه ازش بزرگتره مریضی هم داشته و ب برادرم نگفته عجیب اینه ک جوری برادرم ازش می‌ترسه ک ...

۵ سال زیاده خدایی .بعد برا خوابگاهش ۳ تومن میخاسته از داداشم گرفته .دیشب هم صداش میومده ک پول بزنم حسابم