دخترمو یکسال و نیمه س میخام ماه آینده از شیر بگیرم از طرفی خانوادم پیشم نیستن ک کمکم کنن دختر بزرگمو با کمک اونا از سیر گرفتم همسرمم تایم کارش یخورده زیاده شما تجربه ای دارید ک با چ روشی بگیرم بهتره؟؟تو این فصل مناسبه؟؟و اینکه بدون کمک داشتن اصلا شدنیه؟؟؟هرچیزی ک فکر میکنید بدرد میخوره رو برام بنویسید ممنون
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
مم بدون کمک گرفتم بچه رو بیشتر سرگرم کنید اگر عادت به خوردن شیر موقع خواب داره تو ماشین بذارید که در همون اتومبیل خواب بره براش جایگزین شیر بدید من پسرم آبجوش عسل دوست داشت و صبح که بهونه شیر میکرد بهش می دادم
من تلخک زدم سینم اما قشنگشبا سیرش میکردم میبینم گشنشه بهم نون پنیر یا موز با خرما میدادم آب هم خوبه وقتی نق میزنه بدی من تا چند روز سینه درد شدید داشتم
میشه واسه نیست دلم صلوات بفرستید.😍 انشاالله حاجت روایی همه
تافروردین و،اردیبهشت وقت داری ازاون ب بعدهواگرم میشه من سرنوک س*ی*ن*م یکم قطره استامینوفن زدم دادم دهنش گفتم ببین تلخه دیگه نخورد هروقت هم خواست همین کاروکردم یکم بهونه گیرشد ولی گرفته شد