2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا رفتی بابا؟ مگه نمیگفتی گریه نکن بابا زود برمیگردم الان 16ماه گذشت نیومدی 

لطفا اگه از مطالبم خوشت اومد یک صلوات یا فاتحه برای پدرم بفرست.ممنونم.  حرفی داشتی اینجا بهم بگو.                                 https://harfeto.timefriend.net/16684506750081

برای مامانم که تو آسمونه💔😔مامان جونم کاش زود نمیرفتی، کاش برمیگشتی، توکه میبینی دخترت هنوز محتاجته😭😭😭😭😭😭

برای عشقم ک جداشدم ازش💔کاش برگردی و واقعا عو1 شده باشی و عاشقانه منو ببری خونمون، منتظرتم

وزن فعلی 57                      وزن هدف50          هیچوقت نگو من کسی را ندارم، چون همه کس ما فقط خداست وهیچکس جز خدا ماندگار نیست برایمان            دوستای خوبم یه پیج عطر و ادکلن خوب میشناسم ک ازش خرید میکنم خیلی راضیم دلم نیومد ب شما معرفی نکنم چون هم قیمتاش مناسبه و هم کیفیتش عالیه، خریدین منودعا کنیدکه بهتون معرفی کردم 😍       توی اینستا بزنید    bookhooboo

دلم برا مادرم تنگه سالهاست که از دستش دادم هیچوقت نتونستم به نبودنش عادت کنم خودم ۲۵ روزه بچه دومم دنیا اومده این روزها بیشتر نبودنش رو حس میکنم 

لا حول ولا قوه الا بالله دخترم  به دستان پرمهر خدا سپردمت همیشه سالم و سرحال باشی عشق زندگیم دوستت دارم تعجیل در فرج آقا امام زمان یه صلوات بفرستین ان شاالله آقا برامون دعا کنن 
دلم برا مادرم تنگه سالهاست که از دستش دادم هیچوقت نتونستم به نبودنش عادت کنم خودم ۲۵ روزه بچه دومم د ...

عزیزدلم خدا بهت صبر بده، منم مامانم رفته، خیلی سخته

وزن فعلی 57                      وزن هدف50          هیچوقت نگو من کسی را ندارم، چون همه کس ما فقط خداست وهیچکس جز خدا ماندگار نیست برایمان            دوستای خوبم یه پیج عطر و ادکلن خوب میشناسم ک ازش خرید میکنم خیلی راضیم دلم نیومد ب شما معرفی نکنم چون هم قیمتاش مناسبه و هم کیفیتش عالیه، خریدین منودعا کنیدکه بهتون معرفی کردم 😍       توی اینستا بزنید    bookhooboo

برا مامانم 

مامان عاشقتم دلم برات تنگ شده 

مگ نگفتی گریه نکن من خوب میشم میام خونه مامان اومدی خونه ولی سر بی جون بودی مامانم منم خسته شدم میخام بیام پیشت 😭😭😭

مادرم ،مهم نیست چند سال است که از پیش من رفته‌ای، همیشه دعا می‌ کنم که یک بار دیگر صورتت را ببینم. دلم برایت تنگ شده است! اگه امضام میخونی لطفا دعا کن منم برم پیش مامانم