2777
2789

هیچ مشکل ومسئله ای تو این دنیا نیست که قابل حل کردن نباشه...

فقط باید از یه زاویه دیگه به مشکلات نگاه کرد...

تو هم میتونی...

+ ترس یه مدل مریضیه؛ اگه بهش مبتلا بشی و درمانش نکنی، کل وجودتو می‌گیره- چجوری می‌شه درمانش کرد؟! + باید باهاش رو به رو بشی...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با من حرف بزن

منم به یه آدم پخته نیاز دارم

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       
چیشده؟ 

سه سال ازدواج کردم شوهرم ادم کینه ای هست ناپدریم جشن عقدم خراب کرد یعنی نیومد دامادمون هم گفت من اصلا نمی دونستم جشن!!!! 

چند روز پیش هم خواهرم ساعت ۲ نصفه شب زنگ زد که شوهرت من تو گروه بی تربیتی عضو کرده ولی هیچ پیامی مینی بر اینکه شوهرم عضوش کرده باشه رو به من نشون نداد قضیه رو به خونه ی ناپدریم  کشوند و جنجال درست کرد حتی به من گفت تو دستت با شوهرت تو ی کاسه هست الانم شوهرم قهر کرده و کینه به دل گرفته گفته نمی خوام با خواهرت ارتباط داشته باشم ناپدریم خیلی به شوهرم‌بی احترامی کرده و سنگ بنای ناراحتی و جنجال بین دو خانواده رو باعثش شده

سه سال ازدواج کردم شوهرم ادم کینه ای هست ناپدریم جشن عقدم خراب کرد یعنی نیومد دامادمون هم گفت من اصل ...

نمیتونبن قطع رابطه کنین یا کمتر کنین دیداراتونو؟ 

یه روزی پرواز می‌کنم... 
چی شده ، چی کار براتون میتونیم انجام‌بدیم؟

اهم رو توضیح دادم و گفتم 

شوهرم مدام رفتار خانواده ام می زنه تو سرم بهم فحش میده و هرچی میشه میگه کی خواسته تو این خونه بمونی بروووووو آقااااااا کی تو رو میخواد به من میگه غده سرطانی 

نمیتونبن قطع رابطه کنین یا کمتر کنین دیداراتونو؟ 

خواهرم میگم کینه ای نباش تقصیر شوهرت که ازم معذرت خواهی نکرده حالا هم که چیزی نشده راحت دوباره رفت و آمد می کنیم اما شوهرم‌میگه من دیگه نمیام خانواده ام من تحت فشار گذاشتن که برش دار بیارش

اهم رو توضیح دادم و گفتم  شوهرم مدام رفتار خانواده ام می زنه تو سرم بهم فحش میده و هرچی میشه م ...

بهترین کار اینه که با مشاور صحبت کنی ، یا شوهرتو راضی کن برید زوج درمانی ، تا زندگیتون خراب نشده اجرا کن

بهترین کار اینه که با مشاور صحبت کنی ، یا شوهرتو راضی کن برید زوج درمانی ، تا زندگیتون خراب نشده اجر ...

اهل مشاوره نیست نمیاد منم دیگه خسته شدم از دست این رفتارهاش فقط آرزوی مرگ می کنم