2777
2789

همون دیگه انقد چیزای منفی میخونیم جذب میکنیم😐

🌱🌱“اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک”🌱🌱اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج🤲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمی‌دونم 😭😭ینی مغزم کار نمیکنه

حالا خودتو ناراحت نکن نباید میشد اما شده .ببین علتش چییه اگه میتونی حلش کن .اگه دست تو نیست بسپار بخدا 

🌱🌱“اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک”🌱🌱اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج🤲

ببین یه خانومی هست خانم فاطمه سادات این پیج اینستاشه 

halamkhoobee

همیشه میگه خیانت بار اول قابل بخششه

باید ببینی ضعف رابطه کجا بوده صمیمیت یا شهوت یا تعهد بعد سعی به جبران همونو داشته باشی اگر دست از خیانت کشید که خوب 

اگه به خیانتش ادامه داد یه فکری به حال خودت بکن 

دخترایی ک تجربه خیانت (شرمنده ک میگم چون خودمم خوشم نمیاد از این موضوعات) چ طور خودشونو آروم کردن؟&n ...

برای من خیانت نکرد فقط بی صدا بخاطره شرایطش رفت درسته دلم شکست ولی این کارش روی زندگی خودش تاثیرات منفی میزاره 

ببین یه خانومی هست خانم فاطمه سادات این پیج اینستاشه  halamkhoobee همیشه میگه خیانت بار اول ق ...

من طفلکی هفته بعد قرار نامزدیم بود ،با این اتفاق ک کلا باید کنسل بشه ،چون نمیشه ریسک کرد 

بخشش برا اونایی ک سرزندگی شونن

من طفلکی هفته بعد قرار نامزدیم بود ،با این اتفاق ک کلا باید کنسل بشه ،چون نمیشه ریسک کرد  بخشش ...

اها اره من فک کردم سر زندگیتونید 

حق داری تا یه مدت ناراحت باشی 

خداروشکر الان فهمیدی چطور ادمیه نه وقتی ازش بچه دار شدی و کار از کار گذشت